Siyaset Kontrollü darbe demek kontrolsüz hezeyandır

Kontrollü darbe demek kontrolsüz hezeyandır

09.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP liderinin ‘kontrollü darbe’ iddialarına ilk kez tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? Kontrollü darbe demek kontrolsüz hezeyan ve gafilliktir” dedi

Kontrollü darbe demek  kontrolsüz hezeyandır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Antalya mitinginde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kontrollü darbe’ iddialarına ilk kez tepki gösterdi. Bahçeli, CHP’ye bu bilgilerin nereden geldiğini sorarak “ByLock mu devrede, özel ulak mı faaliyette?” diye sordu.
MHP lideri, idam tartışmalarına değinirken 16 Nisan’dan sonra yapılacak bir düzenlemeye önşartsız hazır olduklarını kaydetti.
Bahçeli, dün Antalya mitinginde özetle şöyle seslendi:
BAĞIŞLANMAMALI: Kim ki, FETÖ’yle irtibat ve iltisakı varsa kimin fiyatı bir dolar ediyorsa, kimler ‘ByLock’la haberleşip Türkiye’ye kast etmeye kalkışmışsa yedikleri içtikleri burunlarından fitil fitil getirilmeli. Bu milletin ekmeği kursaklarından geçenlerin ilk fırsatta dönüp düşmanca saldırıları asla unutulmamalı, bağışlanmamalıdır.
İDAMA HAZIRIZ: İstenen idamsa biz varız. 16 Nisan’dan sonra derhal ve süratle idam cezasıyla ilgili yasal ve anayasal düzenlemeyi yapmaya ön şartsız hazırız. İdamın geri gelmesine destek veriyor musunuz? (Evet) O halde karar verilmiş demektir.
ÇARPITMADIR: CHP, HDP, PKK, DHKP-C, YPG, Haçlı kafilesi 16 Nisan’da milli irade aleyhine kara kampanyayı çoktan başlatmışlardır. Kılıçdaroğlu sabah akşam 16 Nisan’ı karalamakla uğraşmaktadır. Ama aynı Kılıçdaroğlu 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünden bahsetmemektedir. Bahsetse de tıpkı geçtiğimiz günlerde olduğu gibi kontrollü darbe demektedir. Ne demek kontrollü darbe? Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? 15 Temmuz’a kontrollü darbe demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır.
CHP’YE ÖZEL ULAK: Anlayamadığımız, Pensilvanya’dan CHP’ye mesajların nasıl ulaştığı, Mustafa Kemal’in partisinin nasıl ikna olduğudur. ‘ByLock’ mu devrede, özel ulaklar mı faaliyette? Kılıçdaroğlu ve sufle aldığı karanlık çevre ve ülkeler 15 Temmuz’un FETÖ darbe teşebbüsü olduğunu ne zaman göreceklerdir?
NİYE AÇIKLAMIYORSUN?: CHP lideri, ‘elimde belge var’ diyor. O zaman belgeleri niye açıklamıyorsun, niye milletimizle paylaşmıyorsun? Neyi bekliyorsun? Kontrollü darbe demek kontrolsüz hezeyan ve gafilliktir. Türk milletini ahmak yerine koymaya, aklıyla alay etmeye, 15 Temmuz’daki dehşet istila operasyonunu örtmeye Kılıçdaroğlu ve gizli gizli mesajlaştığı FETÖ’nün kanlı teröristleri başaramayacaktır. FETÖ darbesi kalkışmasına ABD ikna olmuş değildir, niyeti de yoktur. Avrupa inanmamaktadır. Çünkü parmak izi vardır. Alayı bir olmuş, aynı sıraya girmiş, FETÖ’nün avukatlığına soyunmuşlardır.

‘FETÖ fan kulübüne üyeler’

HEZİMETTİR: Adil Öksüz isimli hainin nerede saklandığı, nereye sıvıştığı henüz aydınlığa çıkmamıştır. FETÖ’nün adeta kurduğu fan kulübüne CHP’nin dahil olması hakikaten zillettir, hezimettir. Kılıçdaroğlu FETÖ’nün değirmenine su taşıyor, ama kendi vicdan ve kararındaki sızıntı ve çatlağı görmüyor, göremiyor. FETÖ, sanki CHP’ye virüs bulaştırmış, çekim alanına sabitlemiş, iradesine kelepçeyi vurmuş. Görüyoruz ki çan çan ötenler FETÖ’nün yanında hizalanmış. Tenha köşelerde terör örgütleriyle ağız ağıza konuşanların, bu FETÖ hayranlığı hayra alamet değildir. Varsın CHP, HDP, PKK yan yana dursun, bize Türk milletinin sevdası kafi gelecektir. CHP çöplüğe gittiğinin farkında değildir. Hayır diyorlar, evet diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar. Şu utanmazlığa bakar mısınız? CHP ve hayırsız koronun ne dediğinin, nasıl davrandığının millet nezdinde bir anlamı yoktur. Gelin oyunu bozalım, 16 Nisan’da ‘evet’ diyelim.