Siyaset Liderler zirvesi Kovid’e takıldı

Liderler zirvesi Kovid’e takıldı

28.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasının tamamlanmasının ardından 6 siyasi parti liderinin bir araya gelerek açıklama yapacağı toplantı Akşener’in Kovid-19’a yakalanması sonrası ertelendi.

Liderler zirvesi Kovid’e takıldı

 

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin genel başkanlarının güçlendirilmiş parlamenter sistem buluşması Kovid-19’a takıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Kovid-19’a yakalanması nedeniyle takvim konusunda çalışan komisyon net karar alamadı.

Haberin Devamı

6 partinin kurmaylarından oluşan komisyon önceki akşam yapmayı planladığı kutlama yemeği programını hava şartları nedeniyle Zoom toplantısına çevirmek zorunda kaldı.

Kaynaklar, tarih ve usulle ilgili başlıkların gelecek hafta tekrar toplanacak komisyon gündeminde olacağını belirterek, yol haritasıyla ilgili "ete kemiğe bürünen bir kararın" alınacağını kaydetti. Saadet Partisi Genel Başkanı bir süre önce Kovid-19’a yakalanmış, tedavi ve istirahat sürecini tamamlayarak çalışmalarına birkaç gün önce başlamıştı.

Pusat Ailesi’ne konuk oldular

Liderler zirvesi Kovid’e takıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini elektronik posta ile evine davet eden Saray İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beray Naz’ın evine misafir oldu. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Pusat Ailesi'ne ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, "Bizde davete icabet etmek adettendir. Çayları çok lezzetliydi" dedi. -ANKARA Milliyet