Siyaset Merak uyandıran fotoğraf

Merak uyandıran fotoğraf

03.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

TBMM’de 24 Şubat Pazar günü yapılan, Meclis Başkanlığı seçimi sırasında Meclis TV’nin yayınına düşen arkası dönük 10 kişinin görüntüsü merak uyandırdı.

Merak uyandıran fotoğraf

Görüntüdeki 10 kişinin, oyları sayan beş kişilik tasnif komisyonu üyelerine, kapalı zarfları açmaya yardımcı olan Başkanlık Divanı kâtip üyeleri ile bürokratlardan başkası değildi.

Haberin Devamı

Şentop’tan konuğuna hediye

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ilk yabancı konuğu Çad Cumhurbaşkanı İdris Debi Itno oldu. Şentop, konuğunu Meclis’te bulunduğu süre içinde en iyi şekilde ağırladı. Karşılıklı hediye verme geleneğini Şentop da sürdürdü. Şentop, Itno’ya üzerinde fotoğrafının bulunduğu PTT’nin hatıra pulu albümü ile özel yapım bir baston hediye etti.

Merak uyandıran fotoğraf

İstanbul’a moralli döndü

Meclis Başkanlığı’ndan istifası sonrası verilen 400 kişilik yemekte, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım’a yoğun ilgi gösterildi. Meclis’teki başkanlık seçiminde oyunu kullanan milletvekilleri Yıldırım ile aynı fotoğraf karesinde yer almak istedi. Yıldırım, yoğun ilgi nedeniyle oyunu kullanmakta gecikti. Yıldırım’a yönelik ilgi Genel Kurul’un değişik köşelerinde de sürdü.

Haberin Devamı

Merak uyandıran fotoğraf