Siyaset ‘Ne sözler verdiysek yapmak zorundayız’

‘Ne sözler verdiysek yapmak zorundayız’

22.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığında düzenlenen Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Ali Babacan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının sadece Türkiye için değil, geniş bir coğrafyanın en önemli seçim zaferlerinden biri olduğunu söyledi.

‘Ne sözler verdiysek yapmak zorundayız’

Seçimlerde ortaya çıkan sonucun Ak Parti’nin ve Türkiye’nin, demokrasinin bir zaferi olduğunu vurgulayan Babacan, “Seçim sonuçlarına baktığımızda Türkiye’de oy kullananların yüzde 87’sinin sandık başına gittiğini görüyoruz. Bu bütün Avrupa’da, hatta ileri demokrasilerde en yüksek katılım oranlarından bir tanesidir” dedi.

Haberin Devamı

Sağlık ve eğitim alanındaki başarılara değinen Babacan, şöyle devam etti:

“Sağlık hizmetleri Türkiye’nin dört bir yanına yüksek bir kaliteyle ulaşıyor. Eğitim sistemimizde her 20 öğrenciye 1 öğretmen düşüyor. Yargı ve adalet hizmetlerinde gerçekten tarafsız ve bağımsız bir yargı sistemi için reformlar yapmamız gerekiyor. Bunların hepsini seçim beyannamemizde ortaya koyduk. Artık iş yapma zamanı. Seçimler geride kaldı, çok şeyler söyledik artık bunları yapma zamanı. Ne söz verdiysek yapmak zorundayız. Vaatlerimiz tek tek hepsi yerine gelecek.”