Siyaset Özhaseki’nin acısını paylaştılar

Özhaseki’nin acısını paylaştılar

24.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet böbrek yetmezliği nedeniyle önceki gün vefat eden annesi Şükran Özhaseki (79), devlet protokolünün katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Özhaseki’nin  acısını paylaştılar

Merkez Melikgazi ilçesindeki Selçuklu eseri Cami-i Kebir’deki cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Vali Süleyman Kamçı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Teknik Direktör Tolunay Kafkas gibi isimler katıldı. Kayserili olan Genelkurmay Başkanı Akar’ın cenazeye sivil kıyafetle katılması dikkat çekti.
F16’lar eşlik etti
Konukların taziye dileklerini tek tek kabul eden Bakan Özhaseki’nin zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Kılınan namazın ardından Şükran Özhaseki’nin cenazesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların omuzlarında cenaze arabasına kadar taşındı. Cenaze daha sonra Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı