Siyaset ‘Şahsım üzerinden kampanya başlatıldı’

‘Şahsım üzerinden kampanya başlatıldı’

24.02.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, son dönemde şahsı üzerinden AK Parti’li kadınlar aleyhine kampanya başlatıldığını söyledi.

‘Şahsım üzerinden kampanya başlatıldı’

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Zengin, Uşak’taki çıplak arama iddialarının önce HDP’li bir milletvekili tarafından gündeme getirildiğini, iddialar üzerine İçişleri Bakan Yardımcısının oraya gittiğini, bahsi geçen kadınların avukatlarıyla bizzat yüz yüze görüşerek bir rapor hazırlandığını ve orada böyle bir şey yaşanmadığının belirtildiğini söyledi. Raporda yer alan kadın avukatın ifadesini paylaşan Zengin şunları aktardı:

Haberin Devamı

“Kendisi diyor ki; ‘Ben başörtülü bir kadınım. Eğer burada, benim müvekkilimle alakalı böyle bir şey olmuş olsa önce ben kendim itiraz ederim.’ Neden sizce böyle bir şey var diye soruluyor kendisine. ‘Bu kadınlara yönelik operasyon, 15 Temmuz’dan sonra terör örgütünün yeniden yapılanmaya çalışmasına yönelik.’” İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi ile ilgili açıklamalar yaptıklarını hatırlatan Zengin, “Gerçekte ne olduğuna hiç dönüp bakmadıklarını düşünüyorum. Ne oldu ve ben ne söyledim? Bilgi sahibi olmadan yapılan bu konuşmaların da maalesef bir terör örgütünün yapmış olduğu bir kampanyanın parçası haline gelmelerine sebep olduğu kanaatindeyim” dedi. Zengin, şöyle devam etti: “O iğrenç tweeti atan kişinin avukat olması çok hazindir. Lütfen terörün propagandasının parçası olmayın. Bu olay FETÖ’nün çok iyi planladığı bir saldırıdır.”