Siyaset ‘Şaibeli seçim yenilenmelidir’

‘Şaibeli seçim yenilenmelidir’

21.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP lideri Bahçeli, Antalya kampında İstanbul seçimlerini değerlendirirken, ‘Organize bir şebekenin tedavülde’ olduğunu savundu. Bahçeli, “İstanbul’daki seçimin yenilenmesi maşeri vicdanı rahatlatacaktır. Adalet son mercidir. Fakat son söz söylenmemiştir” dedi

‘Şaibeli seçim yenilenmelidir’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nı siyasi hesaplarla yaralamak için organize bir şebekenin tedavülde olduğunu belirtirken, İstanbul seçimine şaibe karıştığını ve yenilenmesi gerektiğini söyledi. MHP’nin dev gibi doğrularak yerel seçimde yüzde 18.81 oy aldığını vurgulayan Bahçeli, yine ilginç bir hesap yaparak “Oyumuz 18.81’dir, o da 1881 Atatürk’ün doğumudur” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Bahçeli, dün MHP’nin Antalya’daki il başkanları ve belediye başkanları kampında şöyle konuştu:

BELEDİYECİLİK İLKELERİ: Demokrasinin barometresi yerel yönetimlerdir. Belediye yönetimlerini üstlendiğimiz her vatan köşesinde, kalp kırmayacağız, hiç kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. Belediye haksız kazanç kapısı, ulufe dağıtım kaynağı değildir. Belediye; partizanlık, yandaşlık, yağcılık, beleşçilik, bencillik, beş yıllık saltanat, devletin malı deniz demek hiç değildir. Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonu karanlıktır.

PAZARA KADAR DEĞİL: Cumhur İttifakı pazara kadar değildir. Bizim ittifakımız çıkar ve pazarlığa dayalı değildir. Bizim ittifakımız siyasi alış veriş üzerine bina edilmiş değildir. Eğer gevşersek, eğer taviz verirsek, eğer oyuna gelirsek Türkiye’nin ödeyeceği çok ağır bedeller olacağını biliyoruz.

Haberin Devamı

LEŞ AVCILARINA İZİN YOK: Siyasetin eskileriyle yeni sayfa açmak isteyen zalimlerin, Cumhur İttifakı’nın kristalize ruhunda çatlaklar oluşturmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Leş avcılarına izin yoktur. Türkiye’yi teslim almak için Cumhur İttifakı’nın zaaf anını kollayanlara ant olsun göz yummak söz konusu olmayacaktır. MHP ile AK Parti çelikten iradedir, bu irade Türkiye düşmanlarına göz açtırmayacaktır. Hiç kimse boşuna beklemesin, boş yere hayal kurmasın, Cumhur İttifakı Türkiye’yi 2023’e taşıyacaktır.

KÂBUS SENARYOLARI: Ekonomimiz üzerinde kara bulutlar dolaştırılmakta, kabus senaryoları alçakça dolaşıma sokulmaktadır. FETÖ’cüler İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimi üzerinden ganimet avcılığına soyunmuşlardır. Afrika ülkelerinde FETÖ’cülerin tezgâhıyla mazbata koroları kurulmaktadır. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar siyasi sürece adeta çivilenmiştir. Türkiye çok tehlikeli bir girdaba yuvarlanmaktadır. Sokaklar karıştırılmak, kaos dinamikleri harekete geçirilmek istenmektedir... Ve Türkiye, bu kirli oyunun içine çekilmek istenmektedir. Zilletin ortakları, yeni emperyalizmin dayatmalarına Türkiye’yi hazırlama görevini içeriden üstlenen tam bir ‘Truva Atı’ haline gelmişledir.

Haberin Devamı

İMAMOĞLU’NA TEPKİ: Ekonomik saldırılara mihmandarlık yapan siyasetçilerin gözünü kin ve nefret bürümüştür. CHP-İP-HDP-PKK-FETÖ ortaklığı çok vahim boyutlara ulaşmıştır. Ekrem İmamoğlu terörist Demirtaş’a methiyeler düzmekte, Ermeni’sinden Rum’una ne var ne yok selam göndermektedir.

SON SÖZ SÖYLENMEDİ: CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart’tan 17 gün sonra, yani 17 Nisan’da mazbatasını almış, görevine şimdilik başlamıştır. Musakka edebiyatından veri tabanı ve alt yapıyı kopyalama teşebbüsüne kadar mazbatalı şahıs gizli bir gündem çerçevesinde faaliyetlerini hızlandırmıştır. Ancak olağanüstü itiraz süreci de çalışmaktadır. İstanbul’daki seçimlere şaibe karışmıştır. İddialar, yenilir yutulur türden değildir... Bize göre İstanbul’daki seçimin yenilenmesi maşeri vicdanı rahatlatacaktır. Mazbata almakla iş bitmemiştir. Süreç sonlanmamıştır. Şimdi söz sırası YSK’nındır. Henüz her şey bitmiş değildir. Adalet son mercidir. Fakat son söz söylenmemiştir.

Haberin Devamı

‘S-400 krizi şirazeden çıktı’

Terörü önleme adı altında kendilerine soğuk savaş sonrası yeni bir öteki yaratmış olan küresel güçler açıkça Türkiye’nin çevresini kuşatmaktadır. S-400 krizi, F-35 gerilimi, ABD’nin terör örgütlerine verdiği destek şirazesinden çıkmış durumdadır. Aynı merkezden tertip ve kontrol edilen çok şiddetli siyasi ve ekonomik operasyon dalgası Türkiye’yi hedef almaktadır.

‘Şaibeli seçim yenilenmelidir’

Seçilemeyenleri onore etti

Bahçeli, kamptaki konuşmasının ardından seçimi kaybeden eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna ve Tarsus Belediye Başkan adayı Şevket Can’ı kürsüye davet edip birlikte fotoğraf çektirdi. Bahçeli, “Kendileri MHP’nin gönül belediye başkanlarıdır. HDP, CHP ve İP bugün için önlerini kesmiş olabilirler ama hepsi yerle bir edildiklerinde Türkiye’yi yeniden yöneteceklerdir” sözleriyle onore etti.

Bahçeli’den ilginç oy hesabı: Oy oranımız 18.81 yani 1881’dir, o da Atatürk’ün doğumudur

Haberin Devamı

MHP DEV GİBİ DOĞRULDU: MHP, tuzakları boza boza bugünlere geldi. MHP, engelleri aşa aşa, manşetleri yene yene, adeta düştüğü yerden dev gibi doğrularak müstesna bir başarıya imza atmıştır. Yolumuza çıkan sırtlanları kenara ittik, sırtımızdaki keneleri el birliğiyle temizledik. Belediye sayısını oransal düzeyde en çok artıran MHP’dir. Cumhur İttifakı 31 Mart’tan zaferle çıkmıştır. Kıskanan varsa buyursun kıskansın. Çekemeyen varsa durmasın çatlasın... 31 Mart seçimlerinden sonra özellikle Cumhur İttifakı’nı karalamak ve siyasi hesaplarla yaralamak için organize bir şebeke tedavüldedir.

18.81 HESABI: Partimizin il genel meclis seçiminde aldığı oy oranını diline dolayıp Cumhur İttifakı’nın hisarlarında gedik açmak için el ovuşturan fırsatçılar, fitne nöbetine girmişlerdir. Halep oradaysa arşın sandıkta, YSK’nın tespitlerindedir ve oy oranımız yüzde 18.81’dir. 18.81, 1881’dir, o da Atatürk’ün doğumudur.

KORU’YA TEPKİ: Mesela FETÖ’nün Fehmisi, Pensilvanya’nın Koru’su, alenen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat, anlaşılan 15 Temmuz’un rövanşını almak için kuyruğa girenler arasına adını çoktan yazdırmıştır. Pensilvanya korosunun eski gazeteci kadrosundan olan melun şahıs, Cumhur İttifakı içinde MHP’nin AK Parti’nin altını oyduğunu iddia etmiştir. AK Parti’nin ittifakta eridiğini alçakça ileri sürmüştür. Hıyanetin Koru’su, AK Parti’nin, eski güzel günleri canlandırmaya yarayabilecek daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan sıkılmadan teklif edebilmiştir. Hatta AK Parti’nin kendisine daha yakın, ülkeyi birlikte daha rahat yönetebileceği bir müttefik bulmasını önermiştir. FETÖ’nün gazeteci kisvesindeki elamanı, AK Parti’nin, bizatihi kuyusunu kazanlara kucak açmasını, yani eski müttefikleriyle tekraren beraber olmasını dilemektedir. Bu çürük yumurta, bu husumet odağı, ne hakla, hangi yüzle yazıp çizmekte, bunları nasıl söyleyebilmektedir? Bu ne şerefsizliktir? FETÖ’nün Koru’su kime hangi kripto mesajları veriyor?