Siyaset Türkiye’yi dize getiremeyecekler

Türkiye’yi dize getiremeyecekler

28.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ne PKK, ne FETÖ, ne de bir başka muhasım odak, Türkiye’yi dize getiremeyecektir. Biriz, beraberiz; biz Türk milletiyiz” dedi.

Türkiye’yi dize getiremeyecekler

“Ülkücü Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla Kızılcahamam’daki Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kırmızı karanfil bıraktı. Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, her yıl mayıs ayının 27’sinde Türk tarihine damga vurmuş ülkücü şehitleri yad ettiklerini belirterek, “Onların haklarını ödemek ne mümkün, bir nebze olsun vefa borcumuzu yerine getiriyoruz” ifadesini kullandı.

Türk milletinin beka mücadelesinin dün olduğu gibi bugün de sürdüğüne dikkati çeken Bahçeli şunları kaydetti:

“Milliyetçi-ülkücü hareket görevinin başındadır. Yine hıyanete karşı milletinin yanındadır. Şiddet ve haydut çetelerine karşı yine devletiyle aynı hizadadır. Milliyetçi-ülkücü hareket, aleyhe propagandalara, sinsi provokasyonlara, vahim iftira ve karalamalara rağmen Türkiye’nin hak ve hukukunu müdafaa konusunda özverili, sorumlu ve fedakarca tavır sergileyecektir. Ne PKK, ne FETÖ, ne de bir başka muhasım odak, Türkiye’yi dize getiremeyecektir. Biriz, beraberiz; biz Türk milletiyiz. İhanet kol geziyor, işgal müteahhit ve muhipleri at koşturuyormuş; ne gam, ne tasa; Allah’ın izniyle el ele verdikten, omuz omuza durduktan sonra hepsini yener, hepsinin üstesinden milletçe geliriz. Bizi korkutamazlar.”

Haberin Devamı

Şehitler için dua okudu

Konuşmanın ardından Bahçeli ve partililer anıtta bulunan namazgâhta, ülkücü şehitler için okunan Mevlidi Şerif’i dinledi, dua etti ve namaz kıldı. Daha sonra Bahçeli, kendisinin yaptırdığı ve anıtta bulunan 5 tonluk bozkurt heykeli ile hayrat çeşmesini inceledi. Programda, “Ülkücü Şehitler Anıtı Taş Medreseliler Hatıra Ormanı”na 2 bin fidan dikildi.