Siyaset Vural: Bulut jöleyi fazla kaçırmış

Vural: Bulut jöleyi fazla kaçırmış

21.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, seçim ofisinde düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’yi eleştirdi.

Vural: Bulut jöleyi  fazla kaçırmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘MHP ve HDP koalisyonu’ sözlerine tepki gösteren Vural, şöyle konuştu:
“Günde üç vakit HDP ile oturup, İmralı, Kandil, Başbakanlık ekseninde vatanı milleti anayasayı peşkeş çekiyorsunuz utanmadan sıkılmadan MHP’ye dil uzatıyorsun. HDP ve MHP koalisyonunu milletin aklı almıyor ama senin o küçük aklın söyletiyor. 112’yi çağırın bu adamı bir an önce doktora götürün. Bir insan böyle bir yalanı atabilir mi? Şerefli bir mücadelemiz var bu yoldan hiç dönmedik.”
Davutoğlu’nun “Azrail’e aleykümselam deriz” sözünü hatırlatan Vural, “Ne diyeceksin? ‘Bana darbe yapmaya mı geldiniz. Seni görevden alacağım mı’ diyeceksin. Ne diyecektin? ‘Bugün git yarın gel’, ‘durmak yok yola devam’ mı diyecektin? İnançlı bir insan, nasıl bir insan anlamak mümkün değil. Meydanlarda Kuran sallanıyor. Kendi ayıplarınızı örtmek için dinimizi kullanmayın” dedi.
Vural, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut’un TRT’deki programında “İki silahım var, yüzlerce mermim var. Ben ölmeden Erdoğan’a kimse dokunamaz” sözlerini de hatırlatarak, “Jöleyi fazla kaçırmış” dedi.