Siyaset ‘Zillet siyasi hülledir, siyasi hezimettir’

‘Zillet siyasi hülledir, siyasi hezimettir’

14.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kastamonu ve Çankırı’da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Kastamonuluların iradesine talip olduklarını söyledi.

‘Zillet siyasi hülledir, siyasi hezimettir’

Devlet Bahçeli, mitinglerde coşkulu kalabalığa şöyle seslendi:

Haberin Devamı

- AL TAKKE VER KÜLAH: Zillette hayır yoktur. Beka diyoruz, deliye dönüyorlar. CHP-İP, PKK’dan medet umuyor. Bebek katilleriyle ortaklık yapıyorlar. Teröristlerle düşüp kalkıyorlar. YPG’yi aklama telaşına kapılıyorlar. HDP’yle paslaşıyorlar, al takke ver külah içindeler.

- YERİN DİBİNE GEÇSİN: Malum iradesiz ve müfteri korosu diyor ki; Cumhur İttifakı tabanda yama tutmuyormuş. Beka söylemi tutmuyormuş. Zillet ittifakını terör örgütleriyle eşitleme algısı geri tepiyormuş. Yalanınız batsın, tezviratınız yerin dibine geçsin. Bunların işi gücü siyasi dolandırıcılık, siyasi kalpazanlık. Bunların geçim kapısı bozgunculuk, ümit kapısı sahtekârlık. Çürümüşler Cumhur İttifakı’nı algılayamaz. Cumhur İttifakı’nda yırtık yok ki yama tutsun. Cumhuriyeti kuran, Cumhur İttifakı korumasını da bilecektir. Zillet siyasi hülledir, siyasi hezimettir, ziyan olmuş ve zehirlenmiş bir ortaklıktır.

Haberin Devamı

BEKA ANKET KONUSU DEĞİL

31 Mart’tan sonra, sonuçlar ne olursa olsun, siyasi tablo neyi gösterirse göstersin, Cumhur İttifakı yaşayacak, yaşatılacaktır. Kararımız budur. Cumhur İttifakı’nı anlamak için mangal gibi yürek, kükreyen bir vicdan olmalıdır. Zillet ittifakında ne yürek ne de vicdan vardır. Bekayı bilmiyorlar ki tutup tutmadığını anlasınlar. Milli bekanın tutup tutmadığını öğrenmek için tarihe dönüp baksınlar. Milli bekanın var olup olmadığını görebilmek için Türkiye’nin içine düştüğü vahşi ve vahim tehdit sürecine dikkat etsinler. Beka, anket konusu değildir. Beka, polemik konusu değildir. Beka, dedikodu malzemesi hiç değildir. Beka kadar güçlüyüz, beka kadar varız, beka kadar güvenliyiz, beka kadar bağımsızız. Sevr hayranları, Mondros hizmetkârları, müstevli postallarının meraklısı ruhsuzlar, kimliksizler bekaya değil belaya çanak tutan Türkiye düşmanlarıdır. Ama bunların hesaplarını başlarına geçireceğiz.