Oynatma Listesi
FUTBOL

Adil Gevrek:"Maçı kazanarak, turu geçmek istiyoruz"

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 3-1 kaybettikleri ilk maçın rövanşında 15 Ağustos Perşembe günü konuk edecekleri Sırbistan temsilcisi Partizan'ı yenerek tur atlamak istediklerini söyledi.

Adil Gevrek, ikinci başkan Selim Pilten, kulüp yöneticileri, teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen programda birbirleriyle bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gevrek, Partizan ile oynayacakları rövanş maçıyla da bir bayram daha yaşatmak istediklerini belirtti. 

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Olimpija Ljubljana ile ilk maçta berabere kaldıklarını ve rakiplerini deplasmanda yendiklerini anımsatan Gevrek, "Bu maçı da (Partizan) niye 2-0 kazanmayalım? Biz bunu yapacak güçteyiz, inanıyoruz. Allah'ın izniyle turu geçen biz oluruz ve sadece Malatya değil Türkiye'ye de bu onuru, gururu yaşatırız." diye konuştu.

Bir basın mensubunun Sırbistan'daki maçta yaşanan gerginliği sorması üzerine Gevrek, olayları tasvip etmediklerini ve doğru bulmadıklarını kaydetti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER