Oynatma Listesi
FUTBOL

Berna Gözbaşı: "Umut ve Şamil'i kadro dışı bırakmadık"

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, "Bize şu anda kapris yapan değil, yüreği ile oynayacak, bu formanın hakkını verecek oyuncular lazım." dedi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, "Bize şu anda kapris yapan değil, yüreği ile oynayacak, bu formanın hakkını verecek oyuncular lazım." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, sarı-kırmızılı kulübün tesislerinde, olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Gözbaşı'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. 

Burada konuşan Gözbaşı, kulübün mali sorunlarıyla ilgili ellerinden geleni yaptıklarını ve futbolcularla görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. 

Görüşmelerden olumlu sonuçlar da aldığını belirten Gözbaşı, "Hakikaten yüreğimizi, bedenimizi koyduk bu işe. Sonuna kadar bu takımı ligde tutmak için hatta ligde tutmaktan öte daha ileride başarılar için, mücadeleye ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım devam edeceğiz. Son iki haftadır bizi dünya basını takip ediyor. Çünkü kadın başkan tek Türkiye'de değil dünyada çok az olduğu için uluslararası basın da bizi takip ediyor. Bu hem şehrimizin hem ülkemizin tanıtımına katkı sağlıyor." diye konuştu. 

Çaykur Rizespor maçında aldıkları galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Gözbaşı, aynı tabloyu gelecek hafta konuk olacakları Gaziantep Futbol Kulübü karşısında da yaşamak istediklerini kaydetti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER