Oynatma Listesi
FUTBOL

Fatih Terim'den Saracchi açıklaması

Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-0 mağlup ederken teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, başkan Cengiz'in açıklamalarıyla ilgili olarak, "50 seneyi aşkın Galatasaray'a gönül veren birisinin Galatasaraylılığından bahsediyoruz. Ben Cuma günü 19:05'te twit attım ve benim için orada kapandı." dedi.

Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-0 mağlup ederken teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Ligin ikinci yarısı için değişik bir Galatasaray seyrettireceğimizi zaten ifade etmiştik. Böyle bir şey de planlıyorduk zaten, oyundaki değişikliği demek istiyorum. Sahada istenen her şeyi çok iyi yapan, iyi oynayan ve mücadele eden, çok istekli bir Galatasaray vardı. Tüm oyuncularımı Galatasaray'a yakışır oyundan dolayı tebrik ediyorum."

 "Mükemmel demek doğru olmaz"
"Ne olursa olsun Konyaspor'u açmak kolay değil, sıkıntılı maçlar da oynadık daha evvel ama bugün her şeyiyle sahada olan, iyi şeyler yapan bir Galatasaray vardı. Önemli deplasman, önemli 3 puan. Bunu iyi oyunla gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Oyunu birçok yönüyle geliştirmeliyiz. Mükemmel demek doğru olmaz. Oyun içi istikrarı devam ettiren bir Galatasaray olmalı. 90 dakika hiçbir dakika bırakmayan bir Galatasaray olmalı. Zaman zaman gereksiz pas hataları oluyor, oyun kontrolü için doğru değil bunlar."

"Oynadığından daha çok keyif alan bir oyuncu grubu görüyorum"
"Her geçen gün saha içerisinde oynadığından daha çok keyif alan bir oyuncu grubu görüyorum, bu da beni mutlu ediyor. Çok şükür 3 puanla ve 3 golle ayrılıyoruz buradan. Deplasmanda 1-2 olur ama defansın da hiç pozisyon vermeden oynaması sevindirici. Çarşambadan geliyoruz, birkaç oyuncuyu dinlendirdik bugün. 1-2 gün izni hak ettiler, sonra tekrar başlayacağız."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER