Oynatma Listesi
FUTBOL

Fenerbahçe - Başakşehir arasında İrfan Can pazarlığı...

Transferin en çok konuşulan ismi İrfan Can Kahveci konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe ve Başakşehir arasındaki pazarlıklar başladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında pazarlık az önce başladı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki kulüp binasındaki görüşmeye Ali Koç, Göksel Gümüşdağ, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt katıldı.

Öğle saatlerinden itibaren çok sayıda gazeteci ve yılın pazarlığını bekledi. Fenerbahçeli yöneticiler ana kapıyı kullanmadı. Ali koç ve Emre Belözoğlu Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda görünmemek için VİP girişini kullandı.

Transfer görüşmesi tüm sıcaklığıyla devam ediyor.

Deniz Türüç ve Cisse teklifi
İrfan Can için sarı lacivertli kulübün ilk teklifi; kiralık oynayan Deniz Türüç'ün Başakşehir'de devam etmesi ve Cisse'nin de turuncu lacivertli kulübe verilmesi oldu.

Bu iki oyuncunun yanı sıra 4 milyon Euro + başarı bonusu teklif edildi. Masada alternatif tekliflerin de konuşulacağı öğrenilirken sadece Deniz Türüç + 6.5 milyon Euro da Fenerbahçe'nin teklif paketleri arasında yer aldı.

Başakşehir yönetimi, İrfan Can için öncelikli olarak yüksek rakam ve peşin para alma hedefinde. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da katıldığı görüşmeler Başakşehir Kulübü'nün binasında sürüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER