00:52Galatasaray, Bitshiabu’yu kiraladığını resmen açıkladı! Oyuncu İstanbul'a geldiSüper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, kendi evinde Göztepe'yi 0-1 geri düştüğü maçta 3-2 mağlup etti ve sezonun 2. galibiyetine uzanmayı başardı.
Karşılaşmanın ardından soruları yanıtlayan Okan Buruk hem takımının durumu hakkında konuştu, hem de transfer çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:
'GÖZTEPE İLE OYNAMAK KOLAY DEĞİL'
Bence tabii ki Göztepe'ye karşı oynamak kolay bir şey değil. Çok fazla direkt oynayan, pas organizasyonu olmayan bir takım. Direkt toplar, uzun toplar, taç atışları, kornerler. Bir taçtan bir kornerden gol yedik zaten. En iyi oynadığımız bölüm 45 ile 3-2'ye kadar olan bölüm. O bölümü çok iyi oynadık. Topa daha çok sahip olarak, dikine paslarla, hareketlilikle rakibi çözdük. Çok fazla pozisyon ürettik.
Oyundan, oyuncularımın isteğinden memnunum ama gelişmemiz gerekiyor. Göztepe oynaması zor bir takım. Kazandığımız için sevinçliyiz. Daha çok gol atabilirdik. Rakibin şanslar yaratmaya çalıştığı bir maç var. Göztepe benim eski ve çok sevdiğim bir takımım. Onlara başarılar diliyorum.
'YEDİĞİMİZ GOLLER KÖTÜYDÜ'
Osimhen'in kaleye attığı şut sayısı, hiçbir zaman bu kadar olmamıştı. Daha fazla pozisyona giriyor. 3 haftada 9 gol attık. 1 ve 3'üncü maç, hem rakip ceza sahasında çok topla buluştuk hem çok pozisyona girdik. Bu iyi yanı. Yediğimiz goller kötü yanı. 3-2'den sonra takım boyunu uzatmak, defansif anlamda mücadeleleri kazanacak oyuncuları aldık. Bu biraz üretkenliği düşürdü. Geçişleri daha iyi yapabilirdik. Osimhen'in sayılmayan golü vardı. Son pasları versek skora gidebilirdik. Bir yandan da sizi tehdit eden rakip var. 3-2'yi korumak istiyorsunuz.
TRANSFER AÇIKLAMASI
Kazanan bir Galatasaray, iyi oynayan, transferleri gelen bir Galatasaray. Negatif hava dağıldı. Mevki ve isim söylemeyeceğim ama yabancı haklarımıza göre, U23 yabancı hakkı var, Türk alabiliyoruz. Son günleri değerlendirmek istiyoruz. Önemli olan birlik olmak. Birbirimize sarıldığımızda, motive ettiğimizde Galatasaray'ı yukarı çektik. Biz onlar için varız. Yüzleri gülsün diye varız. 4 senedir bunu yaptık, bu sene de yapacağız. Bugün ligin lideriyiz. Bunu da ligin sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Daha büyük başarılar istiyoruz.
01:04Galatasaray, Deniz Gül transferini resmen duyurdu! İstanbul'a geldi
10:12Fenerbahçe'de Ederson ve Oğuz Aydın'ın performanslarının perde arkası!
05:58Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano: Derbide değerimizi göstermek istiyoruz
02:47Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! 'Her şey olabilir'
13:23Galatasaray'da Okan Buruk'tan transfer açıklaması! 'Son günleri değerlendirmek istiyoruz'
00:06Galatasaray'ın yeni transferi Leao İstanbul'a geliyor! Transfer resmen açıklandı
00:24Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi!
00:41Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan kura sonrası transfer sinyali
02:43Fatih Tekke'den istifa kararı! Trabzonspor'dan açıklama: Kabul edilmedi
03:15Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano: Bugünü yok saymalıyız
08:45Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu!
00:09TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde
00:20Beşiktaş, Fabio Miretti transferini resmen duyurdu! İstanbul'a geldi
00:14Beşiktaş, Fabio Miretti transferini resmen duyurdu! İstanbul'a geliyor
01:58Fenerbahçe'de Vedat Muriqi: Türkiye'ye armağan olsun
08:06Fenerbahçe'de İsmail Kartal maç sonu eleştirilere yanıt verdi! 'Anlamak isteyen anladı, linçlemek isteyen linçledi'
02:56Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano'dan rövanş sözleri! '0-0 gibi çıkacağız'
02:41Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan açıklamalar! 'TFF kabul etmedi, mağdur olduk'
02:57Trabzonspor, Fabinho transferini resmen duyurdu! 'Takım için her şeyimi vereceğim'
00:16Trabzonspor, Fabinho transferini resmen duyurdu! Geliş saati belli oldu