Oynatma Listesi
FUTBOL

Ömer Erdoğan: "Sürekli kendimizi geliştiriyoruz"

Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan," Oyunsal anlamda sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Fiziksel anlamda iyi durumdayız. Bunu devam ettirdiğimiz sürece inşallah çok güzel başarılara imza atarız." dedi.

Antakya Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erdoğan, maçın istedikleri gibi başladığını söyledi.
Erdoğan, Beşiktaş'ı baskılarla hataya zorlamaya hedeflediklerini ve bunda başarılı olduklarını belirtti.
İlk yarıda rakibe çok net pozisyon vermediklerini ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti:
"Çalışmalarımızda bazı şeyleri hatırlatmamıza rağmen bir anlık bir hatadan 2-2 olduktan sonra 3-2'yi bulmak için yine pozisyonlar yakaladık. Ekranda inceleme şansı buldum. Ben bu güne teknik direktörlüğe başlarken hakemlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmama kararı aldım. Eğer bir VAR Sistemi varsa bu özellikle Akintola'nin attığı golde benim gördüğüm kadarıyla top rakipten Welinton'dan geri geliyor. Gol olmasını düşünüyorum. Çok çabuk karar verdi. Normalde bundan önceki hem bizim oynadığımız maçlarda hem de televizyonda izlediğimiz maçlarda VAR'a gidilen pozisyonlarda yaklaşık 3-4 dakika sürüyor. Bizim pozisyonumuzda maalesef hiç beklenmeden devam edildi."
Erdoğan, ikinci yarı da biraz daha topu rakibe vererek kontra atakla pozisyon bulmaya çalıştıklarını ve orada da iyi pozisyonlar bularak takım savunmasını iyi yaptıklarını belirtti.
Futbolcuların sergilediği performanstan memnun olduğunu ifade eden Erdoğan, "Oyun anlamında sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Fiziksel anlamda iyi durumdayız. Bunu devam ettirdiğimiz sürece inşallah biz daha çok güzel başarılara imza atarız." diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER