Oynatma Listesi
FUTBOL

Sergen Yalçın: - "Kimsenin memnun olmadığı bir akşamdı"

Süper Lig'in 26. haftasındaki derbi maçta konuk olduğu Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

 Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, hem skor hem de oyun anlamında iyi şeyler yapamadıklarını belirterek, "Kimsenin memnun olmadığı bir akşamdı. Bir puandan memnun değiliz." dedi.

 Seyir zevki yüksek olmayan bir mücadeleyi geride bıraktıklarını kaydeden Yalçın, "Taktiksel bir mücadele oldu. Dünyada ciddi bir salgın var. Seyircinin olmadığı bir maçta oyuncuları motive etmek zor. Bunun oyuncular üzerinde baskı oluşturduğunu düşünüyorum. Mücadele gücünün yüksek olduğu ancak iki takımın da 1 puandan memnun olmadığı bir müsabakaydı. Atanın kazanacağı bir maçtı." değerlendirmesinde bulundu.

 Maçların seyircisiz oynanması kararıyla ilgili soruyu yanıtlayan Yalçın, şunları kaydetti:

 "Devletimiz 'seyircisiz' diyorsa, seyircisiz oynarız. Yorum yapmam doğru olmaz. Seyircisiz oynanan maçların atmosferinin düşük olduğu net. Sessiz ortamda oynanan derbide oyuncuların psikolojik olarak motive olmaları zor. Futbolcuların konsantrasyonlarının yüksek olduğunu düşünmüyorum. Elimizden geldiğince onları motive etmeye çalıştık."

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER