Oynatma Listesi
FUTBOL

Sergio Ramos: "Galatasaray maçını çıkış olarak görüyoruz"

Real Madrid kaptanı Ramos, yarın oynanacak Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu: "Tecrübeli bir takımız ve yarın kazanmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bu maçı çıkış olarak görüyoruz. Kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.

Real Madrid kaptanı Ramos ve teknik direktör Zinedine Zidane Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli bir takım olduklarını vurgulayan ünlü savunmacı, "Yarın kazanmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bu maçı çıkış olarak görüyoruz. Kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz. Biz sonuçları düzeltmeye yönelik oynamalıyız. Ayrıca hatalarımızdan ders alıp yanlışlarımızı düzeltmeliyiz. Sonuçlara bağlı olarak teknik direktör isimleri geçiyor. Yaptıklarından dolayı teknik direktörümüz Zidane'a saygı duyulması gerekiyor" dedi.

"Hata yapma lüksümüz yok"

Real Madrid'in Teknik Direktörü Zinedine Zidane, müsabakaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Zidane, Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek "G.Saray maçına iyi hazırlandık. Galip gelmeyi çok istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

İspanya Ligi'nde 19 Ekim'de Mallorca'ya 1-0 mağlup olarak ilk yenilgisini yaşayan, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 puanı bulunan eflatun-beyazlı takımın çalıştırıcısı, Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun adının Real Madrid ile anıldığının hatırlatılması üzerine ise şunları kaydetti: "Bu durum beni elbette rahatsız ediyor. Ben her zaman burada kalmak istiyorum. Pozitif olup elimden geleni yapacağım. 18 yıldır burada çalışıyorum. Bu tür ortamlarda çalışmaya alışkınım. Oynayacağımız çok maç var. Yarından başlayarak hepsini kazanmak istiyoruz."

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER