Oynatma Listesi
FUTBOL

Ünal Karaman: "Onu öyle görünce kötü oldum baya"

Süper Lig'de İttifak holding Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da tekknik direktör Ünal Karaman açıklamalarda bulundu. Sturridge değişikliği ile ilgili soruya cevap veren Ünal Karaman öte yandan Yusuf Yazıcı için "Onu o sakatlık şeklinde görünce kötü oldum baya" dedi.

Süper Lig'in 16. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

"Bu kadar sakatlığın üzerine 28. maça çıktık"
"Ben kötü oynadığımızda bunu onlara mutlaka söylüyorum. Bu kadar sakatlığın üzerine 28. maça çıktık. Buna rağmen takım bilinci olarak mücadele ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Gönül istiyor ki daha farklı şekilde başarıya ulaşalım. Duruşlarından dolayı mutluyum"

 "Sturridge oyundan çıkmayı kendisi istedi"
"Sturridge'nin kırgınlığı vardı biraz. Hocam bir deneyeyim dedi ama halsizdi. Bu değişikliğin çok farklı algılanmasını istemem. Sturridge oyundan çıkmayı kendisi istedi."

"Onu o sakatlık şeklinde görünce kötü oldum baya"
"Yusuf Yazıcı'yı biz eski olarak görmüyoruz. Onu o sakatlık şeklinde görünce kötü oldum baya. Çok üzülüyorum tabi ki. Ben biraz daha hassasım. Çok farklı bağlanıyorum. Allah hiçbir profesyonele bu sakatlıkları yaşatmasın.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER