Galatasaray 3'ü bir arada!

3'ü bir arada!

12.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, transfer dönemini nokta transferlerle tamamlamak için son girişimlerini de yaptı. Takımın problemli ismi Melo, kimse ile anlaşamayınca kalması güçlendi. Gol sorununu da Oumar Niasse ile çözecek olan Aslan, Rajkovic için Kızılyıldız’ı ikna etmeye çalışıyor

3ü bir arada

Galatasaray, lig başlangıcının yapıldığı haftada üç boşluğu üç güçlü isimle tamamlamak, sezona hazır bir şekilde girmek için son girişimlerini yaptı. Sarı-kırmızılılarda Melo’nun kalması ağırlık kazanırken, Oumar Niasse da bugün, yarın bekleniyor. Cim-Bom, yedek kaleci sorununu da Rajkovic ile bitirecek.
Futbol direktörü Cenk Ergün organizasyonundaki komite, ilk olarak Melo sorununu masaya yatırdı. Bir türlü kendine takım bulamayan Brezilyalı futbolcunun kalması ihtimali güçlendi. İstanbul’a davet edilen menajer Rodriguez Baster’le görüşmelerin bugün başlaması bekleniyor. Inter’in bonservis ödemeden almak istediği ama Galatasaray’ın 2 milyon euro istediği futbolcu için taraflar anlaşamadı, Brezilyalı da Galatasaray’dan aldığı paraya yakın bir rakam verecek kulüp bulamadı. Cim-Bom’un hocası Hamza Hamzaoğlu da önceki gece Melo’yla ilgili kalabileceği yönünde mesajlar vererek, son noktayı koymuştu.
Galatasaray’ın başa döndüğü noktalardan biri de forvet bölgesi... Oumar Niasse transferindeki bütün pürüzleri ortadan kaldıran sarı-kırmızılılar, işi imzaya bıraktı. 800 bin euro kiralama ücreti verilecek olan 25 yaşındaki golcü futbolcuya 1 senelik 1.2 milyon euro ödeneceği belirtildi.
Galatasaray’ın bitirmek istediği diğer isim ise Kızılyıldız’ın 19 yaşındaki kalecisi Predrag Rajkovic. Bu transfer için Hamza Hamzaoğlu’nun çok istekli olduğu biliniyor. 2.5 milyon euro veren Galatasaray’a karşılık Sırp kulübünün 4 milyon euro istemesi sorun yaratırken, Cim-Bom bu problemi çeşitli formüllerle aşmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

‘Felipe Melo kararını verdi’

Melo’ya yakınlığıyla bilinen menajer Ümit Akbulut, önceki gün beraber Galatasaray formasını tutup poz vermeleriyle ilgili olarak, “Melo kendi istedi. Mesajı alan aldı. Melo, ‘ben Galatasaraylıyım’ diyor. Çok duygusaldı. ‘Kalbim Türkiye için atıyor’ dedi. Galatasaray’da kalmaya karar verdi” diyerek Brezilyalı futbolcunun ayrılma konusunu gündemden çıkardığını söyledi.

Yazarlar