Fenerbahçe40 milyon euroluk orta saha! Fenerbahçe'ye önerildi

40 milyon euroluk orta saha! Fenerbahçe'ye önerildi

19.07.2025 - 18:26 | Son Güncellenme:

Hakan Çalhanoğlu transferi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe'ye sürpriz bir öneri sunulduğu iddia edildi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
40 milyon euroluk orta saha Fenerbahçeye önerildi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertli takıma sürpriz bir öneride bulunulduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Kariyerini Almanya'da sürdüren yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye önerildiği aktarıldı.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin gündemine 26 yaşındaki orta saha Exequiel Palacios'un geldiği belirtildi.

Exequiel Palacios'un menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği kaydedildi. Arjantinli orta saha, geride kalan sezonda Bayer Leverkusen'de 38 maça çıktı. Exequiel Palacios bu müsabakalarda 1 gol ile 6 asist üretti.

Exequiel Palacios'un Bayer Leverkusen ile olan sözleşmesi 2028'de sona erecek. Arjantinli orta sahanın güncel piyasa değeri 40 milyon euro.

Haberin Devamı

River Plate altyapısında yetişen Exequiel Palacios daha sonra Bayer Leverkusen'e imza attı. Bayer Leverkusen, 2019-2020 sezonu devre arasında Exequiel Palacios için 17 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Exequiel Palacios, Arjantin Milli Takımı'nda 36 karşılaşmada süre aldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler