Trabzonspor 61 numaraya talip!

61 numaraya talip!

24.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’a 3.5 yıllık imza atan Muhammet Demir, doğum yılı olması nedeniyle 92 numarayı giyeceğini söyledi, “Kendimi kanıtladıktan sonra herkes takdir ederse 61 numarayı sırtıma geçirmek istiyorum” dedi.

61 numaraya talip

Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşme yapan Araklı doğumlu Muhammet Demir, herkesin takdirini kazanıp, 61 numaralı formayı giymek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Golcü futbolcunun imza töreninde basın sözcüsü Asım Örem ile futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın da hazır bulundu. Çok heyecanlı olduğunu belirten Muhammet Demir, “Şehre ayak bastığımdan beri mutluyum. Buraya geldiysem iş bitmiş değil, çok daha ileriye gitmek için geldim. Bunu sahada göstermek istiyorum. İki taraf için de hayırlısı olur. Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” dedi.

‘Oynamaya hazırım’

Muhammet Demir 92 numaralı formayı giyeceğini de belirterek, “Doğum yılım olması nedeniyle 92 numaralı formayı giyeceğim. 61 numaralı forma dolu. Burada sahada yaptığım işle mücadele ile ön plana çıkmak istiyorum. Kendimi kanıtladıktan sonra herkes takdir ederse sırtıma 61 numaralı formayı geçirmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçında oynama ihtimalinin olduğunu söyleyen Muhammet Demir, “Lisansım yetişti diye biliyorum. Hocamız görev verdiği takdirde elimden geleni yapacağım. Hazırım. Kendi adıma herhangi bir sorun yok” ifadesini kullandı.

6.6 milyon euro

Trabzonspor, Muhammet Demir için Gaziantepspor’a 2 milyon 750 bin euro ödeyeceğini açıkladı. Maç başı 7 bin euro alacak olan futbolcuya yarım sezon için 550 bin euro verileceği, daha sonra da 1 milyon 50, 1 milyon 150 ve 1 milyon 100 bin euro verileceği açıklandı. Böylece Muhammet, Karadeniz ekibine 6 milyon 600 bin euroya (21 milyon 370 bin lira) malolacak.

Yazarlar