Milli Takım A Milli Takım'da gençler heyecanlandırdı! Hedef kayıpsız devam etmek

A Milli Takım'da gençler heyecanlandırdı! Hedef kayıpsız devam etmek

10.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ay-yıldızlılarda genç yıldızların performansı gelecek adına umut veriyor. Doğukan, Yunus, Kerem, Ferdi, Halil, Doğan, Altay Bayındır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Orkun, Salih Özcan gibi isimler herkesi heyecanlandırıyor.

A Milli Takımda gençler heyecanlandırdı Hedef kayıpsız devam etmek

A Milli Futbol Takımımız’da hem UEFA Uluslar Ligi maçları hem de EURO 2024 hazırlığı son sürat devam ediyor. Teknik direktör Stefan Kuntz idaresinde çalışan millilerde özellikle genç yıldızların performansı ve uyumu herkesi heyecanlandırıyor.

Haberin Devamı

Gelecek vaat eden yıldızların ay-yıldızlı forma altındaki olumlu performansı gelecek adına umut veriyor. Faroe Adaları ve Litvanya maçlarında sahne alan gençlerin oyuna, skora ve takıma direkt etki etmesi yüzleri güldürüyor. Doğukan Sinik, Halil Dervişoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan gibi isimler yavaş yavaş milli formaya ısınıyor. Aynı zamanda Ozan Kabak, Mert Müldür gibi oyuncular da savunma hattında güven tazeliyor. Kalede de Doğan Alemdar, Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır’la gelecek emin ellerde duruyor. Her ne kadar 2022 Dünya Kupası’na şanssız bir şekilde katılma bileti kaçsa da Stefan Kuntz’un elinde genç oyuncu havuzu, EURO 2024 için heyecanları artırıyor. Bilhassa Litvanya deplasmanındaki 6-0’lık galibiyette oyuncuların performansı ve oynadıkları futbolla keyif almaları gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Kuntz’un da genç oyuncularla yakaladığı diyalog dikkat çekiyor. Bir hoca-oyuncu ilişkisinden çok futbolcularla bir arkadaş iletişimi yakalayan Alman çalıştırıcı, istediği süreci tutturdu. Kuntz ve öğrencileri, Lüksemburg ile Litvanya karşısında da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor. 

HAKEM PORTEKİZ'DEN

A Milli Futbol Takımımızın, Lüksemburg ile yarın oynayacağı maçı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Antonio Nobre yönetecek. Lüksemburg Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak müsabakada Nobre’nin yardımcılıklarını Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Helder Malheiro olacak. Maçta aynı ülkeden Luis Godinho VAR, Hugo Miguel AVAR görevi üstlenecek.