Milli TakımA Milli Takım'da sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'ndan Dünya Kupası açıklaması!

A Milli Takım'da sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'ndan Dünya Kupası açıklaması!

25.05.2026 - 12:35 | Son Güncellenme:

A Milli Takım antrenmanında sakatlanan Kerem Aktürkoğlu son durumuyla ilgili paylaşımda bulundu.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası'nın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirildi.

 

Basına kapalı yapılan idmanda milliler, ısınmanın ardından pas ve taktik çalışmaları; son bölümde ise çift kale maç oynadı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Kulüpleriyle maçlarını henüz tamamlamayan Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu ve Zeki Çelik'in yanı sıra izinli olan Atakan Karazor, Arda Güler, Kenan Yıldız, Merih Demiral ve Mustafa Eskihellaç da idmana katılmadı.

Haberin Devamı

Tedavileri devam eden Hakan Çalhanoğlu ve Kerem Aktürkoğlu da antrenmanda yer almazken, Ahmetcan Kaplan ise takımla birlikte çalıştı.

Ayrıca ay-yıldızlı ekibin antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da tribünden takip etti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Milliler, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

KEREM'DEN PAYLAŞIM

A Milli Takım antrenmanında sakatlanan Kerem Aktürkoğlu son durumuyla ilgili paylaşımda bulundu.

“Kısa bir tedavi sürecinden sonra Dünya Kupası için çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Arayan, mesaj atan, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.”

Haberin Devamı

A Milli Takımda sakatlanan Kerem Aktürkoğlundan Dünya Kupası açıklaması

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler