Fenerbahçe Açılış var, futbolcu az

Açılış var, futbolcu az

02.07.2019 - 00:53 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de 13 futbolcu, sabah yapılan sağlık kontrolünde yer aldı. Bunların çoğu da takımda düşünülmeyen isimlerden oluştu.

Açılış var, futbolcu az

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başlarken, çalışmanın ilk gününde çok az oyuncunun bulunması dikkat çekti.

Milli takımlarda yer alan futbolcuların izinli olduğu sarı-lacivertlilerde sabah yapılan sağlık kontrollerinde 13 futbolcu yer aldı. Serdar, Jailson, Frey, Tolgay, Mehmet Ekici, Tolga, Moses, Oğuz Kağan, Ferdi, Sadık, Ozan, Harun ve Alper, Fenerbahçe’nin ilk çalışmasında yer alan isimler oldu.

Bu isimlerden Frey, Jailson, Oğuz Kağan, Ferdi, Alper, Sadık ve Mehmet Ekici’nin ilk etapta teknik direktör Ersun Yanal’ın ilk 11’inde düşünmediği oyuncular olması dikkat çekti. Ayrıca bir yıldır futboldan uzak kalan Tolga Ciğerci de bunlara eklendiğinde gerçek anlamda katkı sağlayacak oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Bu nedenle sarı-lacivertliler sezonu açsa da, takımın neredeyse tamamına yakını ortada henüz yok. Hasan Ali Kaldırım, Elif, Zacj, Dirar ve İsla gibi isimler de milli takımlardaki maçları nedeniyle takıma geç dönecek. Milli oyuncuların takımın ikinci haftasında takıma dönmesi söz konusu olacak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde, milli takımlarda bulunan isimler ve takımdan ayrılan oyuncularını fazlalığı nedeniyle altyapıdan destek alacak.