Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: Ismael’in yanındayım

Ahmet Nur Çebi: Ismael’in yanındayım

11.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Çebi, Teknik Direktör Valerien İsmael ile ilgili ortaya atılan algı operasyonuna üzüldüğünü söyledi, “Ben sonuna kadar güveniyorum. İnşallah o da bize kupa kazandıracak” ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi: Ismael’in yanındayım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Valerien İsmael’in sonuna kadar arkasında olduklarını ve birlikte şampiyonluk yaşayacaklarına inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Vodafone Park’taki basketbol takımının sponsorluk imza töreninde konuşan Çebi, “Valerien İsmael’den henüz sponsorluk almadık. Dolayısıyla bugün onun günü değil ama inşallah o da bize kupayı kazandıracak. Onun sponsorluğu da olacak” ifadesini kullandı.

Çebi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir ülkeye, bir takıma geliyorsunuz, oyuncularınız var. Onların gösterdiği değişik uygulamalar olabilir. Oyun tarzları, onların oyun stilleri, şekilleri... Dolayısıyla tüm bunları yürüttüğümüz bir süreç içerisindeyiz. Ben hocamıza son derece güveniyorum ve kesinlikle hiçbir tereddüdüm de kendisinden yok.”

Yaratılmaya çalışılan algıya üzüldüğüne vurgu yapan Beşiktaş Başkanı, “Hocamızın Allah yolunu açık etsin. Ben sonuna kadar yanındayım, güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emirhan’dan veda mesajı

Torino’ya transferi resmen açıklanan Emirhan İlkhan, Beşiktaş camiasına bir veda mesajı yayınladı. Genç futbolcu, “Bu formayı giydikten sonra Avrupa’da oynamak gibi bir hedefim de vardı elbet. Kimileriniz şu an bunun erken olduğunu düşünüp bana kızıyor olabilir, kimileriniz bu yolda beni destekliyor olabilir. Her bir taraftarımızın düşüncesine saygı duyuyor ve sizleri anlayabiliyorum. Beşiktaş’ta giydiğim ilk formam ve kulübümün verdiği manevi değerleri yanımda götürüyorum” dedi.

Yazarlar