Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: "Şartlarımıza göre takviyeler olacak"

Ahmet Nur Çebi: "Şartlarımıza göre takviyeler olacak"

01.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada "Tabii ki kadroya şartlarımız doğrultusunda takviyeler yapmak istiyoruz. Ancak transferler bitmeden konuşmak hem kulübe hem de futbolcuya zarar verebilir” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Şartlarımıza göre takviyeler olacak

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sportifpazarlama.com sitesine özel açıklamalarda bulundu. Şampiyon kadroyu mümkün olduğu kadar korumak istediklerinin altını çizen Çebi, “Tabii ki kadroya şartlarımız doğrultusunda takviyeler yapmak istiyoruz. Ancak transferler bitmeden konuşmak hem kulübe hem de futbolcuya zarar verebilir” dedi.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın’la görüşmelerin uzun sürmesini değerlendiren Çebi, “Gecikmiş olmasından dolayı altında bir şeyler aranıyor olabilir ama işin içinde profesyonellik var. Çalışma şartları, para konusu, hocamızın talepleri ve bizim taleplerimiz oldu. Bizim gönlümüz hocayla yola devam etmekti, o da aynı fikirde olduğu için bu konuyu hallettik. Artık hocamız ve tüm yönetimimizle yeni sezona odaklandık” diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi, tarihi bir şampiyonluğa imza attıklarını da belirterek, “Pandeminin olduğu dönemde futbol ekonomisinin çöktüğü, ‘bu takımdan bu sezon bir şey olmaz’ diye düşünüldüğü bir süreçte, tüm kıymetli rakiplerimizin önünde yarışı bitirmek ve kadın futbol takımımızın da kupa alması, bizim için müthiş bir sezon olmasını sağladı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı