Trabzonspor Akçay’ın, Barrios planı

Akçay’ın, Barrios planı

20.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un hocası, forvet hattında Henrique-Barrios ikilisini oynatmanın hesaplarını yapıyor. Paraguaylı oyuncu konusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, Salomon Kalou için de çaba harcıyor

Akçay’ın, Barrios planı

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın, Paraguaylı golcü Lucas Barrios’u ısrarla kadrosunda görmek istediği bildirildi. Akçay’ın, Henrique ile Çin liginde Guangzhou forması giyen Barrios’u forvette birlikte oynatmanın planlarını yaptığı ifade edildi.
Barrios ile ilgili talebini Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman aracılığıyla yönetim kuruluna ileten Mustafa Akçay, hücum hattını yeniden şekillendirmeyi planlıyor. Yeni transfer Malouda’yı lig başlayana kadar takıma adapte etmeye çalışacak olan Akçay’ın, performansından memnun olduğu Henrique’yi, Barrios’la birlikte hücum hattında oynatmak istediği vurgulandı. Bordo-mavili yönetimin, Borussia Dortmund forması giydiği dönemde Avrupa’da adından çok söz ettiren 28 yaşındaki Barrios için çalışmalarını sürdürdüğü, Lille’le top koşturan Salomon Kalou için de girişimde bulunduğu belirtildi.

Yazarlar