Teleset Mobilya Akhisarspor "Akigolar" kazanma peşinde

"Akigolar" kazanma peşinde

24.11.2013 - 14:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçtır galip gelemeyen Ege temsilcisi, yarın Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

Akigolar kazanma peşinde

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçtır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor, yarın Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı

Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Akhisar Belediyespor, şimdiye kadar Manisa'daki 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde 6 Ekim'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikten sonra oynadığı 4 maçta galip gelemeyen Ege temsilcisi bu maçlarda 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bu müsabakalarda deplasmanda Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor'a yenilen Akhisar Belediyespor, Manisa'da Beşiktaş'la 3-3, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kaldı. İki takım arasında geçen sezon Manisa'da oynanan karşılaşmayı Kardemir Karabükspor 3-1 kazanırken, Karabük'teki karşılaşma ise Akhisar Belediyespor'un 2-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan yeşil siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Emin Aladağ'ın yanı sıra Emrah Eren yarınki maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Hafif sakatlıkları bulunan Bilal Kısa ve Çağdaş Atan'n durumlarının maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor maçını Deniz Çoban yönetecek.