Teleset Mobilya Akhisarspor Akigo'yu eski golcüsü üzdü

Akigo'yu eski golcüsü üzdü

28.04.2014 - 12:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 10 kişi tamamladığı müsabakada deplasmanda Torku Konyaspor'a 4-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, haftayı 41 puanla 10. sırada tamamladı.

Akigoyu eski golcüsü üzdü

Bu sezon daha önce Galatasaray'a 6-1 yenilerek ligdeki en farklı yenilgisini alan Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'nin ardından Torku Konyaspor'a da 4-0 yenildi. Henüz 24. dakikada Çağdaş Atan'ın ikinci sarı kartla oyundan atılmasının ardından 10 kişi kalan Ege temsilcisi, Gekas'ın hat-trick yaptığı maçta farklı mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Attığı gollerle Akhisar Belediyespor'un geçen sene ligde kalmasına büyük katkı veren Yunan golcü Gekas, eski takımına karşı 3 gol birden kaydetti.

Ligde son 3 haftaya 41 puan ve averajla 10. sırada giren Akhisar Belediyespor, geçen seneki 42 puanlık performasını yakalayamadı. Ege temsilcisi sırasıyla şampiyon Fenerbahçe'yi ağırladıktan sonra deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak ve ligdeki son maçında Kasımpaşa ile Manisa'da mücadele edecek.

Bu sezon ilk kez kırmızı kartla cezalandırılan Çağdaş Atan, en son 2010-2011 sezonunda Mersin İdmanyurdu formasıyla Süper Lig'de Manisaspor'a karşı takımını eksik bırakmıştı.

Yazarlar