Galatasaray Alex müjdeyi verdi: Galatasaray...

Alex müjdeyi verdi: Galatasaray...

19.12.2013 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı belirtilen Alex Telles, twitter hesabından transfer haberlerini doğruladı. Alex, ülke basınına da transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Alex müjdeyi verdi: Galatasaray...

Skorer

Haberin Devamı

Alex Telles, twitter hesabından transfer haberlerini doğruladı. Galatasaraylı taraftarlarla sohbet eden 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, "Benim bütün hayalim Avrupa'da oynamak. Her futbolcu Galatasaray gibi bir takımda yer almak ister. Bana mesaj gönderen bütün Galatasaraylılara teşekkür ederim. Şu anda bekliyorum. Avrupa'ya gideceğim" diye yazdı. Telles'in menajeri Fernando Otto ise "Bu transfer bizim için büyük bir fırsat" dedi.

Telles’i Galatasaray heyecan sardı

Gremio’nun sol beki Alex Telles, “Galatasaray’da oynamayı her futbolcu ister. Muhteşem bir taraftarı var. O atmosferde oynamak harika olur” dedi.

Alex de Souza’nın ‘Brezilya’nın en iyi sol beki’ dediği Alex Telles Galatasaray forması giymek için gün sayıyor. Gremio, Galatasaray ve oyuncunun menajeri üçgeninde son görüşmeler yapılırken yıldız futbolcu da Brezilya basınına bir açıklamada bulunarak gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Telles, “Her zaman aklımdaki ilk şeyin takımda kalmak olduğunu söyledim. Kulübe çok şey borçluyum. Bir yıl daha kalmak güzel olurdu. Ama Avrupa’da oynamak da buradaki her oyuncunun hayali. Ve herkes Galatasaray gibi bir takımda oynamak ister. Muhteşem bir taraftarı var. Futbolun hızlı, dinamik olduğu bir yer ve o etkileyici atmosferde maça çıkmak harika olurdu” dedi.

Telles şöyle devam etti: “Menajerim Fernando Otto bana gelen teklifin somut olduğunu söyledi. Ancak detayları beklemede. Kulüpten ayrılmayı kabul ettiğim takdirde gerisini kendisinin halledeceğini söyledi. Kulübüm için de iyi bir transfer olsun. Benim düşündüğüm sadece bu.”

Anlaşma tamam

DHA'nın haberine göre; Brezilyalı genç sol ayak bu transferden yılda 1.5 milyon euro garanti para ve maç başına 10 bin euro kazanacak.

Galatasaray’ın ayrıca Alex Telles’e dört yıllık sözleşme teklif ettiği belirtiliyor. Alex’in Galatasaray’ın ikinci yarı kampına yetiştirilmeye çalışıldığı ve resmi imzanın ise yılbaşı sonrası atılacağı idda edildi. Gremio kulübü de Alex’in alternatifini bulmak için araştırmalarını hızlandırdı. Londrina kulubünde forma giyen sol kanat oyuncusu Wendel ile söz kesen Gremio Alex’in Galatasaray’a satılması ile birlikte bu oyuncu ile sözleşme imzalayacak.Brezilya basını Galatasaray’ın Alex Telles için Gremio kulübüne 7 milyon euroluk bir teklif yaptığını ve bu teklifin kabul edildiğini idda etmişti.

Haberin Devamı

İŞTE ALEX BÖYLE BİRİ

Yazarlar