Almanya Bundesliga Ali Akman: "Taraftar beni istemedi, buna bir şey yapamam"

Ali Akman: "Taraftar beni istemedi, buna bir şey yapamam"

09.03.2021 - 18:23 | Son Güncellenme:

Almanya Ligi takımlarından Eintracht Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Ali Akman, Alman ekibinde gol kralı olmak istediğini söyledi. Akman, Bursaspor'daki kadro dışı kalma durumu hakkında da konuştu.

Almanya Bundsliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Ali Akman, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Burada gol kralı olmak istiyorum"

Frankfurt'ta gol kralı olmak istediğini söyleyen genç oyuncu, "Burası inanılmaz, ilk gördüğümde çok şaşırdım. Taraftarımızın önünde oynamayı istiyorum. İnanıyorum ki harika olacak. Burada çok gol atmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve burada şampiyon olmak istiyorum. Bunu başarabileceğimizi biliyorum. Ne hayal edebiliyorsanız bunu başarabiliriz. Buna inanıyorum ve burada gol kralı olmak istiyorum.

"Taraftar beni istemedi, buna bir şey yapamam"
Bursaspor'da kadro dışı kalmasına da değinen Akman, "Böyle olmasını istemiyordum ama Eintracht Frankfurt ile formasıyla gördüklerinde bu yolu seçtiler. Taraftar beni istemedi, buna bir şey yapamam. Ancak şu an çok mutluyum ve hayatıma yeni bir sayfa açıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

10 gol ve 4 asist

18 yaşındaki oyuncu; bu sezon Bursaspor formasıyla çıktığı 20 maçta 10 gol ve 4 asist kaydetti.