BursaSpor Ali Ay: 'İstediğimiz rakam verilirse Serdar'ın transferine onay veririz'

Ali Ay: 'İstediğimiz rakam verilirse Serdar'ın transferine onay veririz'

12.05.2016 - 11:56 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un transferde en çok adı geçen futbolcusu Serdar Aziz için West Ham'dan resmi teklif geldiği iddia edildi.

Ali Ay: İstediğimiz rakam verilirse Serdarın transferine onay veririz

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Avrupa'dan bir çok ünlü takımın peşinde olduğu Serdar Aziz için kulübü Bursaspor'a Premier Lig'den transfer teklifi geldiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

DHA'nın servis ettiği habere göre, Bilic'in menajerliğini yaptığı West Ham United yöneticileri Serdar için resmi tekliflerini yeşil-beyazlı kulübe ilettiler.

Bursaspor'daki eski hocası Şenol Güneş, milli stoperi Beşiktaş'a isterken, Fenerbahçe de Kjaer'in yanına yerli bir stoper olarak Serdar Aziz'in peşinde. Ancak Türkiye'den tanıdığı Serdar'ı West Ham'da görmek isteyen Bilic'in bu hamlesi transfer pazarını kızıştıracağa benziyor.

'İstediğimiz rakam verilirse transfere onay veririz'
İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkan Ali Ay, "Bize ulaşmış resmi bir teklif yok. Bu haberlerin nasıl, nereden ve ne şekilde çıktığını anlayamıyorum. Dün biz Serdar Aziz ile tesislerde görüştük. Futbolcumuza ödemelerimiz vardı onları tahsil ettik. Serdar'ın yaşadığı bir sakatlık vardı o konuda da kendisinden bilgi aldık. Konu transfere gelince de biz Bursaspor Yönetimi olarak, Serdar'ın menajerine şunu söyledik; 'İstediğimiz rakamı getirmeniz halinde transfere onay veririz' dedik. Birçok futbolcu Bursaspor'un formasını giyiyor ve eğer konu transfere gelecekse biz değerini bulan her futbolcuyu satarız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar