17.11.2025 - 23:42 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde Almanya, Slovakya'yı konuk etti. Galatasaray forması giyen Sane ile Fenerbahçe forması giyen ve Slovakya'nın kaptanı olan Skriniar'ın da karşı karşıya geldiği mücadeleden Almanya 6-0'lık üstünlükle ayrıldı.
5 DAKİKADA 2 GOL
Kazanan tarafın Dünya Kupası biletini alacağı maçta Almanya ilk yarıdan 4 gol buldu ve rakibine şans tanımadı. Galatasaray'ın yıldızı Leroy Sane ise 5 dakikada bulduğu 2 golle yıldızlaştı. Karşılaşmayı Almanya 6-0 kazandı.
Ev sahibi takıma galibiyeti ve Dünya Kupası biletini getiren golleri; 18. dakikada Woltemade, 29. dakikada Gnabry, 36 ile 41. dakikalarda Leroy Sane, 67. dakikada Baku ve 79. dakikada Ouedraogo kaydetti.

DÜNYA KUPASI BİLETİ ALMANYA'NIN
Bu skorun ardından puanını 15'e yükselten Almanya, grubunu lider tamamladı ve dev turnuvanın biletini kaptı. Öte yandan 2. sırada kalan Slovakya, play-off'a kaldı.
Gece oynanan mücadelelerin sonuçları şu şekilde:
A Grubu:
Kuzey İrlanda-Lüksemburg: 1-0
Almanya-Slovakya: 6-0
G Grubu:
Malta-Polonya: 2-3
Hollanda-Litvanya: 4-0
L Grubu:
Çekya-Cebelitarık: 6-0
Karadağ-Hırvatistan: 2-3