Fenerbahçe Altay Bayındır’dan milli istek!

Altay Bayındır’dan milli istek!

19.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Gaziantep karşısında net kurtarışlara imza atan kaleci Altay Bayındır, ikinci yarının ilk maçında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti. Öte yandan Rodrigues, kaleci Günay’ı geçse de boş kaleye golü yapamamasıyla ilgili konuştu.

Altay Bayındır’dan milli istek

Gaziantep karşısında net kurtarışlara imza atan kaleci Altay Bayındır, ikinci yarının ilk maçında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti. Genç file bekçisi, “Ancak hiç bir şey bitmiş değil. Üç puanı aldık, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Umarım böyle devam edip sezon sonunda güleriz” diye konuştu.

Altay, “Milli Takımda olmayı çok isterim. Bizim işimiz sahada elimizden geleni yapmak. Buna karar veren hocalarımız var. İyi performans gösterdikçe tabii oraya yaklaşıyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı

‘Kolay maç değildi’
Oyuna girdikten sonra rakip kaleci Günay’ı geçse de boş kaleye golü yapamayan ve topu direkten dönen Rodrigues maç sonrası yaptığı açıklamada, “ Üç puana ihtiyacımız vardı. En önemlisi üç puanı alabilmekti. Kolay bir maç değildi. Ligin ikinci yarısına iyi başlamaktan dolayı mutluyum” diye konuştu. Brezilyalı oyuncu, “Yakaladığım pozisyon gol olmalıydı en azından bu tarz pozisyonlarda orada bulunmak, bu pozisyonlara girmek de benim için iyi” değerlendirmesinde bulundu.