Fenerbahçe Andre Santos, Skorer’e konuştu: ‘Bir gün dönebilirim’

Andre Santos, Skorer’e konuştu: ‘Bir gün dönebilirim’

30.03.2013 - 11:52 | Son Güncellenme:

Eski Fenerbahçeli Andre Santos Brezilya’da sarı lacivertli takımın maçlarını takip ettiğini söyledi, “Bu kulüp hep kalbimde olacak, belki tekrar geri de geleceğim” dedi

Andre Santos, Skorer’e konuştu: ‘Bir gün dönebilirim’

Onur Dinçer / Skorer Özel

Haberin Devamı

Türk futbolunda yaşanan şike soruşturması sürecinin ardından Fenerbahçe’den ayrılarak Arsenal’e transfer olan, sonrasında da kiralık olarak ülkesinin Gremio takımına giden Andre Santos sarı lacivertli camiaya sıcak mesajlar gönderdi. SKORER’in sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, “Fenerbahçe her zaman kalbimde. Bu sene Avrupa Ligi’nde gayet iyi gidiyorlar. Ben de burda fırsat buldukça web üzerinden maçlarını takip ediyorum. İyi futbol oynamaları beni çok sevindiriyor. Umarım yollarına devam edip finale kadar da gidecekler” dedi.
Türkiye’de hayatının güzel bir dönemini geçirdiğini belirten Santos, “Türkiye fantastik bir ülke. Orada güzel anılarım oldu. Fenerbahçe benim oyunculuğumu geliştirmem için önemli bir kulüptü. Saracoğlu Stadı’nda takımı için bağıran dolu tribünlerin önünde oynadığım zamanları hiç unutamıyor ve hep özlüyorum” diye konuştu. Türkiye’den ara transfer döneminde herhangi bir kulüpten transfer teklifi almadığı da vurgulayan Sambacı oyuncu, ‘Galatasaray’da oynar mısın?’ sorusuna ise “Drogba ve Sneijder ile müthiş bir takım oldular. Buna evet ya da hayır diyemem. Ancak bir gün Türkiye’ye dönersem ilk tercihim hep Fenerbahçe olur. Ve futbolda da her şey mümkün, belki birgün geri dönebilirim” yanıtını verdi.
30 yaşındaki sol bek, Alex de Souza’nın Fenerbahçe’den ayrılmasını da değerlendirdi, “Alex kesinlikle harika bir oyuncu ve benim de çok yakın arkadaşım. Sarı lacivertli forma ile müthiş bir kariyeri arkasında bırakarak gitti. Kim bilir belki o da bir gün Fenerbahçe’ye dönebilir” dedi. Aykut Kocaman’ın teknik adamlığını beğendiğini dile getiren Santos, “Bugüne kadar çalıştığım en iyi hoca Vanderley Luxemburgo’dur” demekten de geri kalmadı.