Futbol Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? Hangi takım, kimleri kadrosuna kattı?

Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? Hangi takım, kimleri kadrosuna kattı?

31.01.2019 - 12:41 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminin ne zaman sona ereceği taraftarlar tarafından merak edilirken, hangi takımın hangi oyuncuları transfer ettiği de araştırılmaya devam ediyor. 4 Ocak günü başlayan ara transfer döneminin sone ermesi için artık çok az vakit kalmışken, takımlar da kadrolarını güçlendirmek için çalışmaya devam ediyor. Peki ara transfer dönemi ne zaman sona eriyor, kimler hangi oyuncuları kadrosuna kattı.

Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor Hangi takım, kimleri kadrosuna kattı

Ara transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala transferde bombalar bir bir patlıyor. 4 Ocak'ta başlayan transfer dönemi 31 Ocak gece yarısı ile sona erecek. Transfer sezonunun bitimine saatler kala transferlerin ilerleyen saatlerde peş peşe açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Futbolda ara transfer dönemi kapanıyor
Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de yarın sona erecek.
Türkiye'de 4 Ocak'ta başlayan ve FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) süren ara transfer döneminde sona gelindi. Takımlar, anlaştıkları futbolcularla yarın gece yarısına kadar sözleşme imzalayabilecek.
2018-2019 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 9 Haziran-31 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.
GALATASARAY

Galatasaray ara transfer döneminde Mbaye Diagne, Marcao, Emre Taşdemir, Semih Kaya ve Kostas Mitroglou'yu kadrosuna kattı. Galatasaray ara transfer döneminde Garry Rorrigues ve Ozan Kabak ve Serdar Aziz ile yollarını ayırdı

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş ara transfer döneminde Burak Yılmaz, İsimat Mirin, Muhayer Oktay'ı kadrosuna katarken Ryan Babel, Vagner Love ve Pepe ile yollarını ayırdı. Querasma ve Tolgay Arslan ile de yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Victor Moses'ı kadrosuna katarken Barış Alıcı, Yiğithan Güveli Diego Reyes ve Aatıf Chahechouhe ile yollar ayrıldı.