Galatasaray Arda Turan bilmecesi

Arda Turan bilmecesi

08.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Tecrübeli futbolcu, Başakşehir ile yollarını ayırdı, bir anda gözler Galatasaray’a çevrildi. Terim cephesi Arda’nın dönüşüne istekli görünürken, başkan Mustafa Cengiz ise yakın çevresine bu işin mümkün olmayacağını anlatmaya çalışıyor.

Arda Turan bilmecesi

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Arda Turan’ın durumu en çok Galatasaray içinde tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertlilerle olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Barcelona’nın futbolcusu Arda’nın eski takımına döneceği konuşulurken, başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Son yaptığı konuşmayla futbol kamuoyuna Arda’yı istemediği konusunda net bir mesaj veren sarı-kırmızılıların patronu, bu konuyu medya üzerinden konuşmak istemediğini, bu transferin gerçekleşmeyeceğini sarı-kırmızılı camianın ileri gelenlerine anlattı. Terim’in ise Arda’nın dönüşüne sıcak baktığı ileri sürüldü.

Başakşehir’den ayrılığının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan 32 yaşındaki futbolcu, “Dün başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim. Yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; futbol oynamaya devam edeceğim” dedi.

Haberin Devamı