Galatasaray Arena'da tarihi ders!

Arena'da tarihi ders!

09.04.2013 - 08:57 | Son Güncellenme:

Türk Telekom Arena’da bu gece yapılacak 2 aşamalı şovun detayları...

Arenada tarihi ders

Galatasaray’da lig heyecanına ara verildi, gözler Şampiyonlar Ligi çeyrekf inal ikincimaçına çevrildi. Sarı-Kırmızılı tribünlerin lider grubu Ultraslan yine önemli şovlar hazırladı. İşte detaylar; Maçınbaşında adeta bir ‘tarih dersi’ verilecek.Galatasaray’ın geçmişte kazandığı başarılara anlatılacak.

Haberin Devamı

Çeşitli görseller kullanılacak.Neuchatel Xamax destanındanManchesterUnited zaferine, Arsenal finalinden, SüperKupa galibiyetine kadar hepsine değinilecek.Özellikle 2011 yılındaMonaco’daki finalde RealMadrid galibiyetiyle gelen SüperKupa’ya vurgu yapılacak.

Maçın ikinci yarısında yeni bir şov başlayacak. Ultraslan tribününde dev bir pankart açılacak. Futbolculara mesaj verilecek. Bize bugüne kadar yaşattığınız başarılar için teşekkür ederizî içeriğinde bir yazı olacak. Şampiyonlar Ligi’nde yarı final keyfini,Real Madrid ile bir kez daha oynama ayrıcalığını yaşamanın mutluluğu üzerinde durulacak.

Ancaksarı-kırmızılılar turdan halen vazgçemiş değil. Yönetici Sedat Doğan’ın BUGÜN Gazetesi’ne yaptığı ve Galatasaray’ın olduğu yerde umut da hep vardır söylemi slogan oldu.Ultraslan üyelerinin tüm stada bu motivasyonu yaymaya çalışacağı belirtilirken, tüm biletlerin satılmış olması da sevinç kaynağı oldu. Bu gece Telekom Arena’da 52 bin Aslan, 3-0’ın rövanşında bir kez daha tarih yazmaya çalışacak.

Yazarlar