Fenerbahçe Artık transfer zamanı

Artık transfer zamanı

18.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beş bölgeye oyuncu arayan Fenerbahçe son aşamaya geldi, isimlerin hafta sonuna kadar açıklanacağı öğrenildi. İki kanat için Chelsea’den Victor Moses ile Genk’ten Ndongala ağır basıyor. Orta sahada birkaç futbolcu ile son aşamaya gelindiği, stoperde de Serdar Aziz’in beklendiği bildirildi.

Artık transfer zamanı

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Beş bölgeye oyuncu arayan sarı-lacivertli takımda öncelik orta sahaya verildi. Bu bölgenin yanısıra stoper, iki kanat ve forvet için de arayışlar sürüyor. Yönetim şu ana kadar üç bölge için hedeflenen isimleri belirledi.

Öncelik Serdar

Stoper bölgesi için sarı-lacivertli takımın ilk hedefi Serdar Aziz. Galatasaray’da kadro dışı kalan futbolcu ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. Futbolcu ile 3.5 yıllık prensip anlaşmasına varıldı. Serdar, Galatasaray’da olduğu gibi yıllık iki milyon euro kazanacak. Bu transferin önündeki tek engel ise bonservis sorunu. Yönetim, transferin son günü olsa da bunun çözüleceğini düşünüyor.

Serdar’ın sarı-kırmızılı kulüpten alacağının bulunması ve yüksek maaşı sebebiyle orta yolun bulanacağı düşünülüyor. Takımda Skrtel, Sadık, Neustadter, Reyes gibi stoperler bulunmasına rağmen bu bölgeye takviye yapılmasının temel sebebi ise uzun vadeli planlar. Sözleşmesi sona eren Neustadter ile devam edilmeyecek. Benzer şekilde yetersiz kalan Reyes ile de yollar ayrılacak. Bu nedenle takımın gelecek sezon için stopere ihtiyacı olacak.

Haberin Devamı

İki kanat yolda

Sarı-lacivertli takımın Ayew ve Valbuena’ya rağmen kanat oyuncusu arayışları sürüyor. Bunda en büyük etken ise Ersun Yanal’ın oyun anlayışı. Tecrübeli hoca topsuz oyunda da kanatlarda etkili olabilecek isim istiyor. Bu nedenle yönetim uzun süredir Chelsea forması giyen kanat oyuncusu Victor Moses ile ilgileniyor. Bu transferin bitmesi beklenirken diğer bir kanat oyuncusu Dieumerci Ndongala ile de temaslar sürüyor. Genk’de forma giyen 27 yaşındaki futbolcu iki kanatta da oynayabiliyor.

Her an açıklanabilir

Teknik heyetin üzerinde önemli durduğu konu ise orta saha transferi. Bu bölge için birkaç isimle son aşamaya gelindiği ve transferin kısa süre içinde açıklanacağı ifade edildi.

Takımda Frey, Soldado ve Slimani gibi isimler bulunuyor. Bu nedenle forvet öncelik değil. Eğer uygun şartlar bulunursa buraya transfer yapılacak.