Galatasaray Aslara kırık not!

Aslara kırık not!

17.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Darıca Gençlerbirliği ile yapılan kupa maçında ilk 11’de forma giyen Ali Yavuz Kol gol atamasa da performansı ile göz doldurdu.

19 yaşındaki forvet, mücadeleci futbolu, enerjisi ve fizik gücüyle dikkat çekti. Teknik Direktör Fatih Terim’in ligde bu sezon 6 maçta kadroya aldığı ve 3’ünde de çeşitli süreler verdiği genç futbolcuda büyük bir potansiyel gördüğü öğrenildi.
Takımdaki forvet kısırlığında Ali Yavuz Kol’un gelişimine önem veren tecrübeli hocanın, genç futbolcuyu verilen süreleri arttırmayı planladığı belirtildi.

2024’e kadar sözleşmesi bulunan geçen sezon Tarsus İdman Yurdu’na kiralanan Ali Yavuz, 2. Lig’de 9 gollük bir performans sergilemişti.

Haberin Devamı

Kupanın ardından lige dönen Galatasaray, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına dün başladı.

Darıca Gençlerbirliği maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması yaparken, diğerleri hedefsiz ve hedefli pozisyon oyunları üzerine bir idman yaptı.

Sakatlıktan kurtulan Saracchi antrenmanda takımla birlikte çalışırken, Ryan Babel ve Radamel Falcao ise kondisyonerler eşliğinde saha çalışması yaptı.

Cim-Bom, yarınki taktik antrenmanla Karagümrük maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Kırık not!

Galatasaray’da ‘as’ iken çeşitli nedenlerle ‘yedek’ duruma düşen isimler kupada yakaladıkları fırsatı kullanamadı.
3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği karşısında sahaya çıkan isimlerden özellkle kaptan Arda Turan ve Belhanda’nın ilk 11 için henüz hazır olmadıkları görülürken, sakatlığından sonra formasını Donk’a kaptıran Luyindama da yine bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor. Etebo ve Şener gibi yedekler ise verilen şansı değerlendiremedi.

Teknik Direktör Fatih Terim, Fatih Karagümrük rahatsızlığını yenen Okan Kocuk’a ilk 11’de şans verecek. Omar’ın fiziksel olarak iyi dönmesi ise yüzleri güldürdü.

Haberin Devamı

Yazarlar