Skorer AT YARIŞLARI

AT YARIŞLARI

17.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Perşembe programı

AT YARIŞLARI





VOPEROTTO VE BOMBAY EKÜRİDİR






















TAHMİNLER

1.KOŞU: F: BE MY BABY, P: VAPORETTO, S: BEST SİDE STORY
2.KOŞU: F: ERSELÇUK, P: MÜDÜROĞLU, S: BEKMEZCİ
3.KOŞU: F: ÇUKUROVALI, P: ZABİT, S: ÇITIR
4.KOŞU: F: OZANIM, P: GUGULİ, HERNANDO KIZI, S: VURGUN
5.KOŞU: F: ELA KORI MU, P: HAZAL, NAZLIHANIM, S: BIMBA RUN
6.KOŞU: F: SERTAY, P: BİLGİN, ASYEL, S: BEYEFENDİ
7.KOŞU: F: TAŞKIN, P: KEYİF, AKABEY, BEBECİK, S: KUPON
8.KOŞU: F: MERVE GÜL, P: MELEKSOYLU, SERYİĞİT, S: SÜRSOY

Banko Atlar: Ozanım - Sertay
Günün İkilisi: 6. Koşu: 1 / 4
Çifte Bahis: 1. Çifte: 3 / 1




Ozanım şanslı

Afşın Yakuboğlu
1.AYAK: İlk kez start alacak olan 3 yaşlı Arap taylarının bu koşusunda ilk şansı Çukurovalı'ya tanıyorum. Zabit ve Samaria rakipleridir.
2.AYAK: İlk startında göz dolduran Ozanım'ın bu yarışı kazanmasını bekliyorum. Yanına tay yazacaklara sırasıyla Guguli, Hernando Kızı ve Vurgun'u öneririm.
3.AYAK: Son koşusu güzel olan Ela Korı Mu, düzelen Hazal ve Nazlıhanım arasındaki mücadele bence birinciyi belirler. Bımba Run ve Tuana daha sonraki ihtimaller.
4.AYAK: Sertay formunu koruyor. Yine birinciliğin en güçlü adayıdır. En ciddi rakibi Süleyman Akdı'nın bineceği Bilgin'dir. Asyel ve Beyefendi sürpriz şansına sahipler.
5.AYAK: Taşkın bu sezon çok formda. Bu grupta da oldukça şanslı. Müsait kilolu Keyif uzuna yatkınlığıyla rakibidir. Önde istediği tempoyu kurabilirse Akabey de yarışı kazanabilir. Bebecik ve Ankara'dan yeni gelen Kupon sürpriz.
6.AYAK: Sürprize müsait bir yarış. Sevdiği pist ve mesafede start alacak olan Mervegül favorim. Eli kulağında olan Meleksoylu en ciddi rakibidir. Sürsoy ve Seryiğit de kuponlara yazılmalı derim. Geniş oynayanlar Fidantay ve Suruç Şimşeği'ni değerlendirebilir.