Beşiktaş Atiba: "Can acıtıcı bir mağlubiyet"

Atiba: "Can acıtıcı bir mağlubiyet"

06.07.2020 - 23:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kayserispor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Atiba açıklamalarda bulundu. Öte yandan Kanadalı yıldız attığı golle kariyer rekoru kırdı.

Atiba: Can acıtıcı bir mağlubiyet

Süper Lig'de Kayserispor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta tek golün sahibi  Atiba açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bugün kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Bu sezon bu tip çok maç oynadık. Oyuna baktığımızda kazanmamız gerektiğini düşünüyoruz, ama sonuca bakınca hak ettiğimiz sonucu alamadığımızı görüyoruz."

"Can acıtıcı bir mağlubiyet. Gerçekten çok önemliydi. Bu akşam kazansak çok büyük bir adım atacaktık. Galatasaray'ı geçecektik, Sivasspor'un hemen arkasında yer alacaktık. Gerçek profesyoneller gibi davranıp kalan dört maçta elimizdeki en iyisini vermeliyiz."

Beşiktaş’ın 37 yaşındaki orta sahası Atiba Hutchinson, Kayserispor deplasmanında attığı golle kariyer rekoruna imza attı. Siyah-beyazlı takımda 7. yılını geçiren Kanadalı futbolcu, Boateng’in asistinde arka direkte topu filelere göndererek Beşiktaş kariyerindeki en golcü sezonuna ulaştı. Bu sezon 5. kez rakip fileleri havalandıran Atiba tam 6 defa da asist yaparak toplam 11 gole doğrudan katkı yaptı.

Haberin Devamı

Olimpik Lyon Beşiktaş karşılaşması