Şampiyonlar Ligi Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor! Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı

Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor! Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı

28.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün en büyük belli olacak. Paris’teki Stade de France’ta TSİ 22.00’de oynanacak zorlu mücadelede İngiltere’den Liverpool ile İspanya’dan Real Madrid karşı karşıya gelecek.

Avrupanın en büyüğü belli oluyor Şampiyonlar Liginde final heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün en büyük belli olacak. İngiltere’den Liverpool ile İspanya’dan Real Madrid TSİ 22.00’de Fransa’nın başkenti Paris’teki Stade de France’ta kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Devler Ligi’nde 13 kez mutlu sona ulaşan ve bu alanda en başarılı takım olan Real, 14. kupa için sahaya çıkacak. Liverpool ise 7. kez Avrupa’nın en büyüğü olmak için ter dökecek. İki takım daha önceki senelerde 8 defa karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin 4’ünü Real, 3’ünü Liverpool kazandı. Bir maç ise berabere bitti.

Öte yandan Real Madrid, İngiliz kulüpleriyle daha önce 44 maç yaptı. Bunların 17’sinde zafere ulaşan İspanyol devi 13 beraberlik yaşadı, 14 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Liverpool ise İspanyol takımlarıyla 48 defa karşılaştı. Bunların 18’ini galip kapatan Premier Lig ekibinin ayrıca 17 mağlubiyeti, 13 de beraberliği bulunuyor.

Real Madrid ve Liverpool taraftarları Paris sokaklarında

Haberin Devamı