Fenerbahçe Aykut Kocaman: Fenerbahçe’deki denklemde ben yokum

Aykut Kocaman: Fenerbahçe’deki denklemde ben yokum

28.01.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de efsaneler arasında yer alan ve son olarak Başakşehir'de görev yapan Aykut Kocaman, Tivibu Spor ekranlarında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Aykut Kocaman: Fenerbahçe’deki denklemde ben yokum

56 yaşındaki teknik adam Aykut Kocaman, Tivibu Spor’daki Her Gün Spor programında Fenerbahçe’den gelecek planlamaları dahilinde bir teklif gelmesi halinde nasıl yanıt vereceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam moderatör Çiğdem Günal’ın, “Fenerbahçe’de İsmail Kartal’la giden bir düzen var. Sezon sonuna kadar yola onunla devam edilecek. yeni sezon planlamasında Fenerbahçe başkanı ve yönetimi, “Aykut Kocaman’la yola devam etmek isterim” derse teknik direktör ya da sportif direktör olarak, sizin ilk bakışınız ne olur?” şeklindeki sorusuna, “Ben Fenerbahçe’deki bu denklemin içinde yokum. Bu kadar net. Her zaman da söyledim bunu ama her zaman varmış gibi lanse ediliyor. Var olan şartların benim kulübe fayda sağlama, kulübün de bana güven ortamı sağlaması açısından doğru şartlar olduğunu düşünmüyorum. O açıdan Fenerbahçe’deki bu denklemde yokum, hiç olmadım. Çok büyük konuşmanın anlamı yok, hayatın kime ne dayatacağı belli olmuyor. Bugünkü şartlarda durum bu.” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar