19.11.2025 - 22:05 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
Beşiktaş'ta Rafa Silva krizi çözüme kavuşmadı. Ağrıları nedeniyle ayrılmak isteyen ve ağrılarını gerekçe göstererek antrenmanlara çıkmayan Rafa Silva için siyah-beyazlı yönetim harekete geçti.
Siyah-beyazlı yönetim, yönetim oyuncuyu kazanmak isterken, Rafa Silva kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor. Oyuncuya tekliflerde var.
2 TAKIM RAFA SİLVA'NIN PEŞİNDE
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Rafa Silva şu an tamamen sözleşmesinden dolayı tesise geliyor ve böyle devam edecek.
Rafa’ya biri Portekiz’den, birisi de Portekiz dışından olmak üzere iki teklif var. Bonservissiz ayrılma hayalleri var ama Beşiktaş bonservissiz ayrılmasına izin vermeyecek.
Ayrıca Beşiktaş, Rafa Silva'yı UEFA'ya şikayet etmek istemiyor. Başkan, oyuncuyu kazanabilmek için çaba gösteriyor.
Yönetim, en ufak bir kıvılcım varsa kovalayacağız ama oyuncu yaklaşmazsa yapacak bir şey yok düşüncesinde.
MR SONUCU AÇIKLANMIŞTI
Beşiktaş, Rafa Silva’nın dün gerçekleştirilen MR tetkikleri neticesinde bel ağrısını açıklayacak herhangi bir patolojiye rastlanmadığını ve futbolcuya sağlık ekibi tarafından mekanik lomber ağrı tanısıyla bir tedavi programı uygulanacağını duyurmuştu.
Ayrıca sürecin tarafların sözleşme yükümlülüklerini karşılıklı olarak yerine getirmesi esas alınarak ilerletileceği belirtildi.
SERDAL ADALI VE SERGEN YALÇIN BASIN TOPLANTISI YAPMIŞTI
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı önceki gün Teknik Direktör Sergen Yalçın’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, “Bu kulüpte futbolcular kendi şartlarını dikte edemez. Hiçbir oyuncu, ‘Ben şu kadar para getirdim, gidiyorum’ diyemez. Bir oyuncu ayrılacaksa, şartları Beşiktaş belirler. Son sözü Beşiktaş söyler. Kulüplerin de hakları vardır. Ayrılmak isteyen bir futbolcu, kulübün belirlediği bonservisi getirir ve gider. Aksi mümkün değildir” diyerek Rafa’ya rest çekmişti. Sergen Yalçın ise yaşanan krizin Portekizli yıldızın ısrarla ayrılmak istemesinden kaynaklandığını ifade etmişti.