Skorer ‘Aziz Yıldırım’a soruşturma açılsın’

‘Aziz Yıldırım’a soruşturma açılsın’

07.08.2009 - 02:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün Kanaltürk’te katıldığı “Serhat Ulueren’le son dakika” programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a göndermelerde bulundu.

‘Aziz Yıldırım’a soruşturma açılsın’

Demirören, Yıldırım’ın üç sene üst üste şampiyon olacağız sözünü “Bu çok tehlikeli bir açıklama. Fenerbahçe’nin henüz hocası ve transferleri belli değilken böyle bir açıklama yapılması düşündürücüdür. Ben de bu nedenle Beşiktaş’ın beş sene üst üste şampiyon olacağını söyledim” diye konuştu.
Demirören, Futbol Federasyonu’nun Yıldırım’a bu sözleri nedeniyle soruşturma açması gerektiğini de kaydetti.
Yeni sezon için sırta ve şorta reklam alınması konusunda görüş bildiren Demirören, “Bu uygulama benim içime sinmiyor. Yalnız önümüzdeki sezon için sırtımıza Mehmetçik Vakfı veya Kızılay gibi sosyal örgütlerin reklamını parasız almayı düşünüyoruz. Bu uygulamanın en güzel örneğini Barcelona yapıyor” dedi.
Demirören, Delgado’nun sözleşmesinin dondurulamadığını açıkladı, “Bobo’yu da satmıyoruz. Şu an itibariyle transfer yok. Benim gönlümden her zaman Quaresma geçti. 10 numara olarak sadece Deco ile görüştük” diye konuştu.

Haberin Devamı

Demirören’in koleksiyonu!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, göreve geldiği 2004 yılından itibaren kazanılan tüm kupalarla beraber özel fotoğraf çekimi yaptırdı. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, başkan Demirören’in döneminde kazanılan tüm branşlardaki kupalarla birlikte yapılan çekimin özel tüm fotoğrafları ve başkanın röportajının, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül ayı sayısında yayınlanacağı bildirildi.