Fenerbahçe Bafetimbi Gomis'ten Fenerbahçe'ye mesaj

Bafetimbi Gomis'ten Fenerbahçe'ye mesaj

08.06.2019 - 13:36 | Son Güncellenme:

Bafetimbi Gomis, IVoltaire’den alıntı yaparak Instagram'da “Geleceği düşünmeli, geçmişi unutmalıyız” ifadelerini paylaştı. Bu sözler, Fransız yıldızın Fenerbahçe'ye yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

Bafetimbi Gomisten Fenerbahçeye mesaj

Geçen sezon Michael Frey, Islam Slimani ve Soldado'dan istediği verimi alamayan Fenerbahçe, golcü transferine hız verirken gündeme Galatasaray'ın eski forveti Bafetimbi Gomis de geldi.

Haberin Devamı

33 yaşındaki futbolcunun menajeri Etienne Mendy geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Al Hilal'den ayrılmak isteyen Gomis'le sarı-lacivertlilerin ilgilendiğini söylemişti. Tecrübeli oyuncu da Instagram'daki paylaşımda Voltaire'den altını yaparak "Geleceği düşünmeli, geçmişi unutmalıyız. Çünkü geçmiş, geçmişte kaldı" ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomisten Fenerbahçeye mesaj

Bu sözler Gomis'in Fenerbahçe'ye yakın olduğu şeklinde yorumlandı. Galatasaraylı taraftarlar ise paylaşıma bıraktıkları yorumlarda eski golcülerinden Fenerbahçe'ye gitmemesini istediler. Gomis, 2017-18 sezonunda 29 gol ve 5 asistle sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunda başrol oynamıştı. (Sabah)