Diğer Bakan Kasapoğlu: ‘2002 öncesini hatırlıyoruz’

Bakan Kasapoğlu: ‘2002 öncesini hatırlıyoruz’

26.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Prof. Dr. Raşit Küçük Gençlik ve Spor Merkezi ile Beylerbeyi Stadyumu’nun açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “2002 ve öncesini hatırlıyoruz. Sonrasında ise Ağrı’dan Edirne’ye kadar dünyaya meydan okuyan bir spor tesisleşmesi var” dedi

Bakan Kasapoğlu: ‘2002 öncesini hatırlıyoruz’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dünkü durağı İstanbul’du. Kasapoğlu, önce Prof. Dr. Raşit Küçük Gençlik ve Spor Merkezi’nin, ardından da yenilenen Beylerbeyi Stadyumu’nun açılış törenine katıldı.
Üsküdar’ın sembol bir belde olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “Bu güzel beldemize bu imkanı kazandırmak ayrı bir onur. Bu güzel mekanın ömrünü gençlere adayan bir isim olan hocamızın adını taşıması, tesise ayrı bir hava katıyor. Bu tesislerin 7-24 çalışması en büyük arzumuz. Sporu tabana yayma noktasında Üsküdar Belediyemizin performansı takdire şayan. Amacımız herkesin spora erişimini en güçlü şekilde sağlamak.”
Kötülüğün birçok türü olduğunu da aktaran Gençlik ve Spor Bakanı, “Vazifemiz halkımızı güzel alışkanlıklara yönlendirmek. İstanbul’u spor yatırımlarında marka haline getireceğiz. Önce bu güzel imkanlardan faydalanmaya kadınlarımızı davet ediyoruz. Yeter ki ailece spora yönelelim. Sporcu sayımızı hep birlikte artıracağız. Her alanda bu çıtayı yukarılara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Beylerbeyi Stadyumu’nun açılış töreninde ise Bakan Kasapoğlu şu ifadeleri kullandı: “Burada birliğin, spor adına yarınlara güçlü yürüyüşün tablosu ve heyecanı var. 2002 Türkiye’si ve öncesini hatırlıyoruz. Spor tesislerinin eski hallerini biliyoruz. Bitmeyen yüzme havuzlarını biliyoruz. 2002 sonrasında ise Ağrı’dan Edirne’ye kadar dünyaya meydan okuyan bir spor tesisleşmesi var.”

Haberin Devamı

Yenilenen Beylerbeyi Stadı’nın açılış törenine ise Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile birçok eski milli futbolcu katıldı.

Prof. Dr. Raşit Küçük Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılış töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Prof. Dr. Raşit Küçük de yer aldı.