Diğer Bakan Kasapoğlu: "Adalar'a yönelik yatırımlara güçlü şekilde devam edeceğiz"

Bakan Kasapoğlu: "Adalar'a yönelik yatırımlara güçlü şekilde devam edeceğiz"

12.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı DR.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul’da önemli ziyaretlerde bulundu, gençlerle buluştu

Bakan Kasapoğlu: Adalara yönelik yatırımlara güçlü şekilde devam edeceğiz

Bakan Kasapoğlu, Adalar’ı tek tek dolaşarak yerinde incelemeler yaptı, “Ada halkıyla, pırıl pırıl gençlerimizle, sporcularımızla bir arada olmak bizim için büyük mutluluk” diye konuştu

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Adalar’a ziyarette bulundu. Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada’da sporla dolu bir gün geçiren Bakan Kasapoğlu, Adalar’daki futbol sahaları ve su sporları kulüplerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Adalar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Lefter Küçükandonyadis ve İstanbulsporlu Kostas Kasapoğlu’nun kabrini de ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, ilk durağı olan Kınalıada’daya geliş yolunda kaptan koltuğuna oturdu, tekne kullandı.
Kınalıada’da önce Taksim Spor Kulübü yöneticileriyle buluştu. Ardından Adalar esnafıyla bir araya gelen Kasapoğlu, sporcu gençlerle yakından ilgilendi.
Kınalıada Su Sporları Kulübü Başkanı Emre Burçkin ile de görüşen Kasapoğlu, kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kınalıada’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Kasapoğlu, “Ada halkıyla, pırıl pırıl gençlerimizle, sporcularımızla bir arada olmak bizim için büyük mutluluk. Pırıl pırıl gençlerimizin yarınlarına yönelik adalardaki yatırımlarımızı inceledik istişarelerde bulunduk. Adalardaki hem gençlerimizi hem sporcularımızı hem de tüm adalar halkını ilgilendiren yarınlara yönelik çalışmaları mızı, inşallah daha güçlü şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Lefter sembol bir isim’
Usta gazeteci Orhan Ayhan’a konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adalar ziyaretini anlattı. Lefter Küçükandonyadis’e ayrı bir parantez açan Kasapoğlu, “Bugün Adalar’da spor odaklı bir çalışma gerçekleştirdik. Ordinaryus Lefter’i ziyaret etmeden gidemezdik. Kendisinin futbolumuza kazandırdıklarını hem biz bileceğiz hem de gençlerimiz çok iyi bilecek. Onu minnetle anmaya devam edeceğiz. Lefter, yaşam boyu spor tarzıyla milli takımımızı başarıyla temsil eden çok önemli bir sporcu. Bugünlerin ve yarınların sporcuları için sembol olan önemli bir isim” dedi.

Bisiklet turu
Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kınalı Spor Kulübü ziyaretinden sonra Burgazada’ya geçti. Bakan Kasapoğlu, esnaf ziyaretinin ardından bisiklet turu yaptı.
Tur esnasında Burgazadalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Kasapoğlu, Adalar Su Kulübü’nü de ziyaret etti. Spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Kasapoğlu, Adalar’a yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kasapoğlu spor kulüplerindeki incelemelerinden sonra Galatasaray’ın efsane kaptanı Uğur Köken ile de bir araya geldi.
Kasapoğlu, Heybeliada’da da Su Sporları Kulübünü ve Çam Limanı Sahasını ziyaret etti.

Haberin Devamı

Anlamlı ziyaretler
Son olarak Büyükada’ya geçen Bakan Kasapoğlu, önce esnaf ve vatandaşlarla buluştu, Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, Adalar ziyaretinde Fenerbahçe’nin ve milli takımın efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis ve ‘Penaltıcılar Kralı’ unvanlı İstanbulsporlu Kostas Kasapoğlu’nun kabrini ziyaret etti. Kabir ziyareti sırasından Bakan Kasapoğlu’na Lefterin damadı Ömer Katmer eşlik etti.